Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΚρουαζιέρεςH allCruises.gr παρουσιάζει δυο νέα προγράμματα: Το «Luxury by allCruises.gr» και το «Slow Cruising by allCruises.gr»
Κρουαζιέρες

H allCruises.gr παρουσιάζει δυο νέα προγράμματα: Το «Luxury by allCruises.gr» και το «Slow Cruising by allCruises.gr»

Η allCruises.gr παρουσίασε την τάση της “slow cruising” και της πολυτέλειας σε εκδήλωση στον Πειραιά. Οι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν το πλοίο “Le Bougainville” της Ponant και να ενημερωθούν για νέα καινοτόμα προγράμματα. Η εταιρία στοχεύει στην εξατομίκευση των προτάσεων της, ανταποκρινόμενη στις ανάγκες του κλάδου.

Η allCruises.gr πάντα πρωτοπόρος στην κρουαζιέρα σύστησε σε πράκτορες, συνεργάτες, πελάτες, δημοσιογράφους και travel influencers την κρουαζιέρα πολυτελείας και τη νέα τάση για slow cruising.

Με αφορμή την επίσκεψη στον Πειραιά του κρουαζιερόπλοιου «Le Bougainville» της εταιρείας Ponant, οι καλεσμένοι της allCruises.gr είχαν την ευκαιρία την περασμένη Τετάρτη να γνωρίσουν το πλοίο και να ενημερωθούν για την κρουαζιέρα πολυτελείας που αποτελεί ένα από τα βασικότερα προϊόντα της allCruises.gr

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι ιδρυτές και ιδιοκτήτες της allCruises.gr Ελένη Τρέσσου και Μιχάλης Παναγιωτακόπουλος μαζί με τον Stephen Winter, sales and marketing director της Ponant, παρουσίασαν τα προϊόντα της εταιρείας και απάντησαν ερωτήσεις.

Στη συνέχεια οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στο κρουαζιερόπλοιο και να δουν τους χώρους, να επισκεφτούν τη γέφυρα του πλοίου, να γνωρίσουν το μοναδικό υποθαλάσσιο μπαρ σε κρουαζιερόπλοιο στον κόσμο, το συναρπαστικό «Blue Eye», καθώς και να γευματίσουν στο «Le Bougainville».

Συνεχίζοντας να εξελίσσεται και να προσθέτει καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες, η allCruises.gr παρουσιάζει δυο νέα προγράμματα: το «Luxury by allCruises.gr» και το «Slow Cruising by allCruises.gr» με σκοπό να προσφέρει εξατομικευμένες προτάσεις ανάλογα με τις επιθυμίες, τις ανάγκες και απαιτήσεις πελατών και συνεργατών της.

«Το slow cruising είναι μια νέα τάση που έρχεται σε μια εποχή που οι ταξιδιώτες αναζητούν ηρεμία, πολυτέλεια και χρόνο για αναψυχή. Τα μικρά κρουαζιερόπλοια όπως και οι κρουαζιέρες με ποταμόπλοιο προσφέρουν ακριβώς αυτό», εξηγεί η Ελένη Τρέσσου, συνιδρύτρια και ιδιοκτήτρια της allCruises.gr.

«Έχουν γίνει τεράστιες επενδύσεις και ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια στους τομείς του luxury cruising (κρουαζιέρα πολυτελείας) και του expedition cruising με νέα προϊόντα και προγράμματα. Γι’ αυτό είναι ύψιστης σημασίας η πολύχρονη γνώση, εμπειρία και ειδίκευση της allCruises.gr σε αυτόν τον τομέα,» συνεχίζει η κυρία Τρεσσου.

«Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που σας παρουσιάζουμε τα πρωτοποριακά προϊόντα ‘Luxury by allCruises.gr’ και ‘Slow Cruising by allCruises.gr’ που αφορούν μια ευρεία γκάμα προϊόντων κρουαζιέρας και προσφέρουν μια εξατομικευμένη (tailor-made) πρόταση ανάλογα με τις επιθυμίες, τις ανάγκες και απαιτήσεις πελατών και συνεργατών μας» προσθέτει ο Μιχάλης Παναγιωτακόπουλος, συνιδρυτής και ιδιοκτήτης της allCruises.gr

Η ποιότητα των υπηρεσιών μας μιλάει από μόνη της. Γι’ αυτό για μια ακόμη φορά οι κορυφαίες εταιρίες luxury κρουαζιέρας στον κόσμο, οι Seabourn, Silversea, Explora Journeys, Oceania Cruises και Ponant εμπιστεύονται την allCruises.gr.

Η allCruises.gr ειδικεύεται στην προώθηση και πώληση πακέτων κρουαζιέρας στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο, στο σχεδιασμό tailormade πακέτων κρουαζιέρας, στα ταξίδια κινήτρων (incentives), εταιρικές διοργανώσεις και συνέδρια (MICE), ταξίδια πολυτελείας (luxury cruising), καθώς και στις ναυλώσεις πλοίων.

Η allCruises.gr είναι επίσημος αντιπρόσωπος για την Ελλάδα των ακόλουθων εταιρειών κρουαζιέρας: Costa Cruises, MSC Cruises, Norwegian Cruise Line (NCL), Holland America Line, Cunard Line, Seabourn Cruise Line, Oceania Cruises, Silversea Cruises, Ponant και Explora Journeys.

Στην ελληνική αγορά προσφέρει τους καλύτερους όρους με την Celestyal Cruises αλλά και με τους αντιπροσώπους των εταιριών: Royal Caribbean Group, Celebrity Cruises, Azamara και Princess Cruises. Η εξειδίκευση της εταιρίας συνεχίζεται και στα ποτάμια της Ευρώπης και του κόσμου αντιπροσωπεύοντας τις εταιρίες: Lueftner Cruises, A-ROSA River Cruises, AmaWaterways River Cruise Line, Viking, CroisiEurope River Cruises και Nicko Cruises.

Τέλος, η allCruises.gr συνεργάζεται με τις εταιρίες Oceanwide Expeditions, Hurtigruten και Albatros Expeditions προσφέροντας μοναδικές εμπειρίες ζωής σε κρουαζιέρες εξερεύνησης και περιπέτειας (expedition & adventure cruises).

Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Φοιτητής στο τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024