Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΝέο δυναμικό website για το Eagles Resort από την Eyewide Digital Marketing Agency
Νέο website

Νέο δυναμικό website για το Eagles Resort από την Eyewide Digital Marketing Agency

Η EyeWide Digital Marketing Agency ανέπτυξε ένα νέο website για το Eagles Resort στην Χαλκιδική, ενισχύοντας τη συνεργασία με την Tor Hotel Group. Το site εστιάζει στην αναβάθμιση της εμπειρίας των επισκεπτών και τη διαφήμιση στα κανάλια της Google.

Η EyeWide Digital Marketing Agency ανακοινώνει με χαρά την ανάπτυξη ενός νέου website για το Eagles Resort, το οποίο «στεγάζει» το εμβληματικό Eagles Palace και τις εντυπωσιακές Eagles Villas στην Χαλκιδική. Η Eyewide Digital Marketing Agency ιδρύθηκε το 2008 στο Ηράκλειο Κρήτης και ειδικεύεται στο Digital Marketing για τον κλάδο της φιλοξενίας και του τουρισμού.

Συνεχίζοντας την στενή συνεργασία της η Eyewide με την Tor Hotel Group, η οποία μετρά πάνω από 5 έτη, η ομάδα της Eyewide ένωσε πάλι τις δυνάμεις της με την Point Blank, δίνοντας έμφαση στην εκπροσώπηση του brand και στην εμπειρία του επισκέπτη.

Με προσαρμογή της ιστοσελίδας σε κάθε είδους συσκευή, καθώς και δυναμικό CMS (Σύστημα Διαχείρισης Περιεχομένου) για εύκολες και γρήγορες αλλαγές υλικού από τον πελάτη, το όραμα του Eagles Resort ζωντανεύει, μεταφέροντας την αίσθηση πολυτέλειας και υπεροχής του καταλύματος στον χρήστη. Ταυτόχρονα, συνεχίζει την υψηλή παροχή υπηρεσιών Performance Marketing στα κανάλια της Google μέσω της συνεργαζόμενης εταιρείας Revitup.direct, με τη διαχείριση διαφημιστικών καμπανιών σε όλα τα καταλύματα της Tor Hotel Group: The Excelsior Hotel, On Residence, City Hotel Thessaloniki & Eagles Resort.

Η ομάδα της Eyewide επιδόθηκε στο project με προσοχή στην λεπτομέρεια και επαγγελματισμό τόσο σε τεχνικό επίπεδο όσο και σε επίπεδο επικοινωνίας.

“Ευχαριστούμε θερμά το Eagles Resort για την συνεργασία και την καθοδήγηση τους, η οποία έθεσε γερά θεμέλια ώστε να εμπλουτίσουμε την εταιρική τους ταυτότητα με μία ιστοσελίδα αντάξια της διαχρονικής γοητείας του καταλύματος.”, τόνισε ο κ. Μηνάς Λιαπάκης CEO της Eyewide Digital Marketing Agency.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024