Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΗ Χαλκιδική στους καταλόγους των Ιταλών Tour Operators
Η Χαλκιδική θα προσελκύσει πολύ περισσότερους Ιταλούς στο μέλλον

Η Χαλκιδική στους καταλόγους των Ιταλών Tour Operators

Ο προβληματισμός των Ιταλών σχετικά με τις πολιτικές, οικονομικές και κοινωνικές εξελίξεις στην Ελλάδα, συνοδεύθηκε στη διεθνή έκθεση BIT και από μια έμπρακτη απόδειξη της φιλίας τους: τη διεύρυνση των ελληνικών προορισμών στα προγράμματα των Tour Operators.

τη διεθνή έκθεση BIT, που πραγματοποιήθηκε στις 16-19 Φεβρουαρίου στο Μιλάνο, εκπρόσωποι του Τουριστικού Οργανισμού Χαλκιδικής υποδέχθηκαν τους διευθυντές των τριών τουριστικών οργανισμών, που για πρώτη φορά μετά από χρόνια επανέφεραν τη Χαλκιδική στις μπροσούρες τους. Ο product manager του SETTEMARI κ. Luca Fiandino, του tour operator που ειδικεύεται στην Ελλάδα, δήλωσε σίγουρος για το ότι η Χαλκιδική θα προσελκύσει πολύ περισσότερους Ιταλούς στο μέλλον.

Στις 15 Φεβρουαρίου ο ΕΟΤ Μιλάνου οργάνωσε για δεύτερη χρονιά workshop σε club του Μιλάνου, προσκαλώντας τουριστικούς πράκτορες και δημοσιογράφους για να συναντήσουν εκπροσώπους περιοχών της Ελλάδας. Στο workshop συμμετείχε επίσης και η Aegean Airlines. Αρκετές επαφές έγιναν με τουριστικούς πράκτορες, εκπροσώπους cral (πολλοί εκ των οποίων επισκέφθηκαν πέρυσι τη Χαλκιδική) και δημοσιογράφους με τους οποίους συζητούνται επισκέψεις στην περιοχή. Από πλευράς πολιτικής ηγεσίας και ΕΟΤ, την εκδήλωση χαιρέτισαν οι: Πέτρος Αλεβιζάτος, υφυπουργός Τουρισμού, Κωνσταντίνος Ζήκος, πρόεδρος ΕΟΤ και Μιχάλης Τερζίμπασης, διευθυντής ΕΟΤ Μιλάνου.

Οι εκπρόσωποι του Οργανισμού Τουριστικής Προβολής & Marketing Χαλκιδικής κ. Γρηγόρης Τάσιος, πρόεδρος Δ.Σ., Σοφία Μπουρνατζή, διευθύντρια Marketing και Ελένη Σαρηκώστα, Δημ. Σχέσεις Χαλκιδικής στην Ιταλία, πραγματοποίησαν μια σειρά προγραμματισμένων συναντήσεων με δημοσιογράφους και τουριστικούς πράκτορες, ανοίγοντας παράλληλα νέους δρόμους συνεργασίας με μια αεροπορική και μια ναυτιλιακή εταιρεία.

Όπως αναφέρει ο Τουριστικός Οργανισμός Χαλκιδικής, οι προσπάθειες προβολής του προορισμού που ξεκίνησαν πέρυσι, φέτος άρχισαν να αποδίδουν καρπούς: Το 7σέλιδο αφιέρωμα του τεύχους Αυγούστου 2011 στο περιοδικό “Bell’ Europa” ήταν απόδειξη του ενδιαφέροντος που δημιουργείται για τη Χαλκιδική. Ο κ. Τάσιος έκανε δηλώσεις στο “Odeon Programma Televisione”, πρόγραμμα τηλεοπτικού καναλιού της Λομβαρδίας και έδωσε συνέντευξη στη free press εφημερίδα “On the Road”, που εκδίδεται σε τιράζ 100.000 φύλλων.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024