Τελευταία νέα
ΑρχικήΠροορισμοίΚύπροςΚύπρος: Στο επίκεντρο της συζήτησης η τουριστική ανάπτυξη των κατεχόμενων

Κύπρος: Στο επίκεντρο της συζήτησης η τουριστική ανάπτυξη των κατεχόμενων

Στο επίκεντρο της συζήτησης κατά την προχτεσινή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Εμπορίου και Βιομηχανίας της Κυπριακής Δημοκρατίαςβρέθηκε για ακόμη μια φορά το θέμα της παράνομης οικοδομικής δραστηριότητας και τουριστικής ανάπτυξης […]

Στο επίκεντρο της συζήτησης κατά την προχτεσινή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Εμπορίου και Βιομηχανίας της Κυπριακής Δημοκρατίας<...>βρέθηκε για ακόμη μια φορά το θέμα της παράνομης οικοδομικής δραστηριότητας και τουριστικής ανάπτυξης των κατεχόμενων περιοχών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια της συζήτησης έγινε λόγος για εμπλοκή μεγάλων οργανισμών του εξωτερικού στην ανάπτυξη των κατεχομένων, ενώ τονίστηκε η ανάγκη άμεσης συμβολής των αρμόδιων φορέων για αναχαίτιση του παράνομου και εγκληματικού φαινομένου του `τσιμεντώματος` των κατεχομένων.

Σε δηλώσεις μετά από την ολοκλήρωση της συνεδρίας, ο Πρόεδρος της Επιτροπής, κ. Λευτέρης Χριστοφόρου, ανέφερε πως “η οικοδομική δραστηριότητα στα κατεχόμενα είναι θέμα `εθνικό` και θα πρέπει να εξαντληθούν όλα τα περιθώρια, ούτως ώστε να σταματήσει η συγκεκριμένη παρανομία στις κατεχόμενες περιοχές”.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024