Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΣημαντική η συμβολή της τεχνολογίας και του διαδικτύου στην κερδοφορία των ξενοδοχείων

Σημαντική η συμβολή της τεχνολογίας και του διαδικτύου στην κερδοφορία των ξενοδοχείων

Με μεγάλη επιτυχία, ολοκληρώθηκε το σεμινάριο με θέμα `Ηλεκτρονικός Τουρισμός και Κερδοφορία: Μέθοδοι και στρατηγικές που υποδεικνύουν πως η τεχνολογία μπορεί να συνδράμει στην κερδοφορία ξενοδοχειακών επιχειρήσεων`, που διοργάνωσε πρόσφατα η εταιρία Travel Media Applications

Με μεγάλη επιτυχία, ολοκληρώθηκε το σεμινάριο με θέμα `Ηλεκτρονικός Τουρισμός και Κερδοφορία:<...> Μέθοδοι και στρατηγικές που υποδεικνύουν πως η τεχνολογία μπορεί να συνδράμει στην κερδοφορία ξενοδοχειακών επιχειρήσεων`, που διοργάνωσε πρόσφατα η εταιρία Travel Media Applications (31 Μαρτίου – 2 Απριλίου 2005), καθώς συγκέντρωσε το ενδιαφέρον σημαντικών στελεχών της τουριστικής βιομηχανίας.

Εισηγητές του σεμιναρίου ήταν ο κ. Αλέξανδρος Παρασκευάς (πανεπιστήμιο Oxford Brookes, Αγγλία) και ο Δρ. Δημήτρης Μπούχαλης (Πανεπιστήμιο Surrey, Αγγλία), οι οποίοι είναι εξειδικευμένοι στις εφαρμογές της τεχνολογίας στα ξενοδοχεία και στις πωλήσεις μέσω διαδικτύου, με διεθνή αναγνώριση, και ήρθαν από την Μεγάλη Βρετανία αποκλειστικά για το σεμινάριο, προκειμένου να αναπτύξουν στους συμμετέχοντες θέματα σχετικά με τους τρόπους, που μπορεί να χρησιμεύσει η τεχνολογία και ιδιαίτερα το διαδίκτυο στην εύρυθμη λειτουργία μιας ξενοδοχειακής επιχείρησης, εξοικονομώντας χρόνο και χρήματα.

Κατά τη διάρκεια του τριήμερου αυτού σεμιναρίου, τα κύρια θέματα, που αναπτύχθηκαν, αναφέρονται στην καλύτερη δυνατή εφαρμογή της Τεχνολογίας των Πληροφοριών και του Διαδικτύου στις ελληνικές ξενοδοχειακές επιχειρήσεις, ενώ ιδιαίτερα ωφελημένοι από το σεμινάριο αποδείχτηκαν οι Διευθυντές ξενοδοχείων στα τμήματα Marketing, Οικονομικών και Πληροφορικής.

Το σεμινάριο παρακολούθησαν στελέχη και επιχειρηματίες από τις εταιρίες Aldemar Hotels, Grecotel, Capsis Hotels, Maris Hotels, Club Hotel Loutraki, Fresh Hotel, King George, Athens Imperial, Titania, Park Hotel Athens, Airotel Group, Midas Hotels, Kivotos ClubHotel, Athens Acropol Hotel, Royal Olympic Hotel, Diana Hotels, Rodos Palace, Hotel Pentelikon, Novotel Athens, Neptune Hotels, Golden Blue, ΣΕΤΕ, κ.ά.. Ενώ, όλοι οι συμμετέχοντες τόνισαν την ανάγκη για περισσότερη πληροφόρηση, και την αναζήτηση λύσεων στα προβλήματα και τις προκλήσεις των τουριστικών επιχειρήσεων, οι οποίες ανταγωνίζονται πλέον σε παγκόσμιο επίπεδο.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024