Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΗ Superfast Ferries χορηγός στο Παγκόσμιο κύπελλο Ιππασίας
Τα άλογα των αγώνων μεταφέρονται με τα πλοία της

Η Superfast Ferries χορηγός στο Παγκόσμιο κύπελλο Ιππασίας

Η Superfast Ferries είναι ένας από τους χορηγούς του Παγκοσμίου Κυπέλλου Υπερπήδησης Εμποδίων, που πραγματοποιείται στο Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας στο Μαρκόπουλο. Το Παγκόσμιο Κύπελλο Υπερπήδησης Εμποδίων, Αthens CSIO3*-W, που έχει […]

Η Superfast Ferries είναι ένας από τους χορηγούς του Παγκοσμίου Κυπέλλου Υπερπήδησης Εμποδίων, που πραγματοποιείται στο Ολυμπιακό Κέντρο<...> Ιππασίας στο Μαρκόπουλο. Το Παγκόσμιο Κύπελλο Υπερπήδησης Εμποδίων, Αthens CSIO3*-W, που έχει καταστεί θεσμός στο παγκόσμιο ιππικό στερέωμα, θα διεξαχθεί από 30 Σεπτεμβρίου έως και 3 Οκτωβρίου 2009.

H Superfast Ferries είναι χορηγός σε όλες τις διεθνείς διοργανώσεις της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας, που πραγματοποιούνται κατά τη διάρκεια του χρόνου. Τα άλογα που συμμετέχουν στους αγώνες από το εξωτερικό μεταφέρονται με τα πλοία της, τα μοναδικά που διαθέτουν τις κατάλληλες υποδομές για τη μεταφορά τους.

Αναγνωρίζοντας το σημαντικό ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει ο αθλητισμός στην ανάπτυξη της τουριστικής αγοράς η εταιρεία επικροτεί την οργάνωση αθλητικών γεγονότων διεθνούς απήχησης όπως οι εν λόγω αγώνες.

H Superfast Ferries διαθέτει στόλο 5 υπερσύγχρονων επιβατηγών-οχηματαγωγών πλοίων που δραστηριοποιούνται μεταξύ Ελλάδας-Ιταλίας και Πειραιά – Ηρακλείου και είναι μέλος της Attica Group. Η τελευταία δραστηριοποιείται στην επιβατηγό ναυτιλία μέσω των θυγατρικών της εταιρειών Superfast Ferries και Blue Star Ferries, που προσφέρουν σύγχρονες και υψηλού επιπέδου μεταφορικές υπηρεσίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024