Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΒλάβες και καθυστερήσεις σε ακτοπλοϊκά δρομολόγια
Αλλαγές σε δρομολόγια της Sea Jets

Βλάβες και καθυστερήσεις σε ακτοπλοϊκά δρομολόγια

Προβλήματα παρουσιάστηκαν στα πλοία της ακτοπλοΐας, κατά την έξοδο των εκδρομέων το Δεκαπενταύγουστο. Συγκεκριμένα, με έξι ώρες καθυστέρηση έφθασε στη Ρόδο το πλοίο “Διαγόρας”, καθώς το πρωί της Παρασκευής, κατά […]

Προβλήματα παρουσιάστηκαν στα πλοία της ακτοπλοΐας, κατά την έξοδο των εκδρομέων το Δεκαπενταύγουστο. Συγκεκριμένα, με έξι ώρες καθυστέρηση έφθασε στη Ρόδο το<...> πλοίο “Διαγόρας”, καθώς το πρωί της Παρασκευής, κατά τη διάρκεια φόρτωσης στην Κάλυμνο, έχασε τη μία άγκυρα. Ακόμη, με πολύωρη καθυστέρηση έφτασε στον Πειραιά το “Αδαμάντιος Κοραής” απο τη Σαντορίνη, λόγω βλάβης που παρουσιάστηκε στις ηλεκτρογεννήτριες του πλοίου.

Τέλος, η εταιρεία Sea Jets, σε ανακοίνωσή της πληροφορεί το επιβατικό κοινό ότι από την Παρασκευή 17 και έως τις 30 Αυγούστου, το πλοίο “Mega Jet” δε θα πραγματοποιεί τα δρομολόγια Πειραιά – Σαντορίνη, και θα εκτελεί δρομολόγια μόνο απο Κρήτη προς Σαντορίνη.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024