Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΚρουαζιέρεςΚατάθεση μαζικών αγωγών ετοιμάζουν επιβάτες του Sea Diamond

Κατάθεση μαζικών αγωγών ετοιμάζουν επιβάτες του Sea Diamond

Αποζημείωση, τόσο από την πλοικτήτρια εταιρία, όσο και από το ελληνικό δημόσιο, ετοιμάζονται να ζητήσουν με την κατάθεση μαζικών αγωγών οι επιβάτες του κρουαζιερόπλοιου Sea Diamond, οι οποίοι μάλιστα έχουνδημιουργήσει […]

Αποζημείωση, τόσο από την πλοικτήτρια εταιρία, όσο και από το ελληνικό δημόσιο, ετοιμάζονται να ζητήσουν με την κατάθεση μαζικών αγωγών οι επιβάτες του κρουαζιερόπλοιου Sea Diamond, οι οποίοι μάλιστα έχουν<...>δημιουργήσει και ιστοσελίδα για την παροχή νομικών συμβουλών και οδηγιών.

«Δεν βρήκαμε κανέναν να μας βοηθήσει. Αντίθετα, η ταλαιπωρία μας γινόταν όλο και μεγαλύτερη από τα εμπόδια που συναντήσαμε» δηλώνει στα «Νέα» της Παρασκευής ο κ. Κριστόφ Πακό, επιβάτης του κρουαζιερόπλοιου που έφθασε μόλις την περασμένη Τρίτη στη Γαλλία. «Χρειαζόμαστε χρόνο για να συνέλθουμε. Έξι οικογένειες που βρισκόμασταν στο Sea Diamond έχουμε ήδη προχωρήσει σε αγωγές και μηνύσεις κατά της εταιρίας. Συζητάμε βέβαια και το ενδεχόμενο να στραφούμε ακόμα και κατά των ελληνικών κρατικών αρχών που θεωρούμε ότι δεν μας πρόσφεραν την απαραίτητη στήριξη μετά το ναυάγιο» πρόσθεσε.

Στην ίδια κατεύθυνση είναι και οι δηλώσεις της κας Ζιζέλ Μετς, η οποία μαζί με τον σύζυγό της Ζαν Ζακ ταξίδευε στο Αιγαίο με το μοιραίο κρουαζιερόπλοιο. «Έχουμε οργανωθεί όλοι οι Γάλλοι επιβάτες του πλοίου και σύντομα θα προχωρήσουμε δικαστικά προκειμένου να μας καταβληθούν αποζημιώσεις για την ταλαιπωρία που είχαμε και τα πράγματα που χάσαμε εξαιτίας του ναυαγίου. Δεν έχουμε κοινό δικηγόρο αλλά οι δικηγόροι όλων μας βρίσκονται σε συνεννόηση και συχνή επικοινωνία», τόνισε μιλώντας στην εφημερίδα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024