Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΚρουαζιέρεςΤο Navigator of the Seas στη Μεσόγειο

Το Navigator of the Seas στη Μεσόγειο

Η Royal Caribbean International έκανε και φέτος αισθητή την παρουσία της στη Μεσόγειο και δει στην Ελλάδα με το υπερπολυτελές κρουαζιερόπλοιο Navigator of the Seas. Το πρωτόγνωρο από άποψη μεγέθουςγια […]

Η Royal Caribbean International έκανε και φέτος αισθητή την παρουσία της στη Μεσόγειο και δει στην Ελλάδα με το υπερπολυτελές κρουαζιερόπλοιο Navigator of the Seas. Το πρωτόγνωρο από άποψη μεγέθους<...>για τα ελληνικά δεδομένα Navigator of the Seas, με μήκος 311 μέτρα, πλάτος 48 μέτρα και ταχύτητα πλεύσης 21,6 κόμβων ανά ώρα, κατασκευάστηκε στα ναυπηγεία Kvaerner Masa-Yards στο Turku της Φινλανδίας και ανήκει στην κατηγορία Voyager. Η χωρητικότητα του αγγίζει τους 142.000 τόνους, ενώ έχει τη δυνατότητα φιλοξενίας 3.114 επιβατών σε περισσότερες από 1.800 καμπίνες.

Τα μέλη του πληρώματος του ανέρχονται στα 1.185 άτομα και στα 15 καταστρώματά του περιλαμβάνονται πλούσιες επιλογές για δραστηριότητες διασκέδασης και αναψυχής, που μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν εσωτερικό παγοδρόμιο, γήπεδο μπάσκετ, βόλεϊ και μίνι γκολφ, τοίχο αναρρίχησης, πισίνες, θέατρο χωρητικότητας 1.362 ατόμων, αμέτρητα εστιατόρια και μπαρ για κάθε γούστο, γυμναστήριο, κινηματογράφο και συνεδριακό κέντρο καθώς και ένα εμπορικό πεζόδρομο μήκους ίσου με 2 γήπεδα ποδοσφαίρου και ύψους 4 καταστρωμάτων.

Το Navigator of the Seas, που δικαιολογημένα θεωρείται ένα από τα πιο εντυπωσιακά σε μέγεθος, πολυτέλεια και καινοτομία κρουαζιερόπλοια του στόλου της Royal Caribbean International, συμπληρώνει φέτος τον έκτο χρόνο ‘πλοήγησής’ του στους πιο μαγευτικούς προορισμούς στον κόσμο. Ένας από αυτούς ήταν και η Ελλάδα, καθώς στο πλαίσιο της περιήγησής του σε ειδυλλιακά νησιά, υπέροχες παραλίες και συναρπαστικούς πολιτισμούς της Μεσογείου, προσέγγισε και τα λιμάνια του Πειραιά, της Θεσσαλονίκης αλλά και του Ηρακλείου πριν βάλει πλώρη για τα αρχαία μνημεία της Τουρκίας και της κλασικής Ιταλίας.

Το Navigator of the Seas θα ολοκληρώσει τις κρουαζιέρες του στη Μεσόγειο στις 10 Νοεμβρίου μετά από σειρά 9ήμερων κρουαζιερών σε Βαρκελώνη, Σικελία, Θεσσαλονίκη, Κωνσταντινούπολη, και Βαλέτα σε Ισπανία, Ιταλία, Ελλάδα, Τουρκία και Μάλτα αντίστοιχα.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024