Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΚρουαζιέρεςΕπίσκεψη στο κρουαζιερόπλοιο Explorer of the Seas της Royal Caribbean International στον Πειραιά
Κρουαζιερόπλοια

Επίσκεψη στο κρουαζιερόπλοιο Explorer of the Seas της Royal Caribbean International στον Πειραιά

Φέτος το Explorer of the Seas θα πραγματοποιήσει 22 κρουαζιέρες επτά νυχτών με αναχώρηση από τη Ραβέννα της Ιταλίας προς προορισμούς της Αδριατικής και της Ελλάδας.

Την Τετάρτη 17 Μαΐου πραγματοποιήθηκε επίσκεψη, από 40 μέλη της ελληνικής ταξιδιωτικής βιομηχανίας, στο κρουαζιερόπλοιο Explorer of the Seas της Royal Caribbean International, το οποίο κατέπλευσε για πρώτη φορά στον Πειραιά για την καλοκαιρινή περίοδο 2023.

To Explorer of the Seas  ανήκει στην κατηγορία Voyager, έχει μεικτή χωρητικότητα 137,300 τόνων, μήκος 310 μέτρα, 15 καταστρώματα, μπορεί να φιλοξενήσει έως 3,286 επιβάτες σε δίκλινες καμπίνες και ανακαινίσθηκε το 2020. Στα highlights του πλοίου βρίσκονται ο προσομοιωτής surf, το παγοδρόμιο, ο τοίχος αναρρίχησης και το mini golf. Στην κατηγορία Voyager εγκαινιάστηκε για πρώτη φορά η εμβληματική Royal Promenade, ο γεμάτος ζωή πεζόδρομος που αριστερά και δεξιά του υπάρχουν καφέ, pubs, καταστήματα ενώ τα βράδια φιλοξενεί θεματικά parties.

Το πλοίο επιπλέον διαθέτει 3 πισίνες, 6 jacuzzi,  4 εστιατόρια όπου οι επιβάτες μπορούν να γευματίσουν χωρίς χρέωση, 6 θεματικά εστιατόρια, 9 μπαρ, video arcade, εξωτερικό γήπεδο, εξωτερική οθόνη κινηματογράφου, εμπορικά καταστήματα, καζίνο και conference center. Επίσης, χώρους ειδικά διαμορφωμένους για παιδιά και εφήβους.

Το φετινό καλοκαίρι, σε εβδομαδιαία βάση από 17 Μαΐου έως 22 Οκτωβρίου, το Explorer of the Seas θα πραγματοποιήσει 22 κρουαζιέρες επτά νυχτών με αναχώρηση από τη Ραβέννα της Ιταλίας προς προορισμούς της Αδριατικής, όπως το Σπλιτ και το Ντουμπρόβνικ της Κροατίας και το Κοτόρ στο Μοντενέγκρο, και της Ελλάδας όπως το Αργοστόλι, η Αθήνα, η Μύκονος, η Σαντορίνη και η Κέρκυρα.

Το καλοκαίρι του 2024 το κρουαζιερόπλοιο Voyager of the Seas, αδελφό πλοίο του Explorer of the Seas, θα πραγματοποιήσει τρεις 7νυχτες κρουαζιέρες με τον Πειραιά ως homeport και λιμάνια προσέγγισης το Άσντοντ στο Ισραήλ, την Λεμεσσό στη Κύπρο και την Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου όπου και θα διανυκτερεύει.  Οι ημερομηνίες αυτών των αναχωρήσεων θα είναι 17 & 24 Ιουνίου και 19 Αυγούστου 2024.

Ακόμη, το Voyager of the Seas θα έχει 6 αναχωρήσεις από τον Πειραιά με προορισμό ελληνικά λιμάνια που θα εναλλάσσονται, όπως η Μύκονος, τα Χανιά, η Ζάκυνθος, η Σαντορίνη, η Ρόδος και λιμάνια της Αδριατικής όπως το Κοτόρ στο Μαυροβούνιο και το Σπλιτ στην Κροατία ή  λιμάνια της Μεσογείου όπως το Παλέρμο και η Μεσίνα της Σικελίας και η Βαλέντσια της Ισπανίας. Τα δρομολόγια αυτά θα καταλήγουν είτε στη Ραβέννα της Ιταλίας είτε στη Βαρκελώνη και θα πραγματοποιηθούν στις  27 Μαΐου, 1 & 22 Ιουλίου, 26 Αυγούστου, 16 Σεπτεμβρίου και 14 Οκτωβρίου 2024.

Εκδότης - Αρχισυντάκης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

02/06/2023
01/06/2023
31/05/2023
30/05/2023
29/05/2023
26/05/2023