Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςYachtingΔύο νέες διακρίσεις για την ΟΛΘ ΑΕ
Η διοίκηση της ΟΛΘ ΑΕ καταβάλλει κάθε προσπάθεια για διεθνοποίηση των εργασιών της εταιρείας

Δύο νέες διακρίσεις για την ΟΛΘ ΑΕ

Το 2ο Βραβείο Καλύτερης Εταιρείας Διεθνούς Αγοράς και το 3ο Βραβείο Καλύτερης Εταιρείας του Δημοσίου για το 2011 έλαβε η ΟΛΘ ΑΕ στο πλαίσιο του θεσμού "Επιχειρηματικά Βραβεία ΧΡΗΜΑ – Γεώργιος Ουζούνης".

Με δύο ακόμη διακρίσεις που αντανακλούν την αποτελεσματικότητα της λειτουργίας της ΟΛΘ ΑΕ τιμήθηκε η εταιρεία που διαχειρίζεται το λιμάνι της Θεσσαλονίκης. Πρόκειται για το 2ο Βραβείο Καλύτερης Εταιρείας Διεθνούς Αγοράς και το 3ο Βραβείο Καλύτερης Εταιρείας του Δημοσίου για το 2011 που απονεμήθηκαν στο πλαίσιο του θεσμού “Επιχειρηματικά Βραβεία ΧΡΗΜΑ – Γεώργιος Ουζούνης”.

Στην αξιολόγηση συμμετείχε ευρύ επενδυτικό κοινό μέσω της ιστοσελίδας hrima.gr και της ηλεκτρονικής εφημερίδας “Χρήμα Week”, ενώ τα βραβεία απένειμαν σε ειδική εκδήλωση ο πρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς κ. Κωνσταντίνος Μποτόπουλος, ο πρόεδρος του Χρηματιστηρίου Αθηνών κ. Σωκράτης Λαζαρίδης και ο γενικός γραμματέας της Ένωσης Εισηγμένων Εταιρειών κ. Γιώργος Κούμπας.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της ΟΛΘ ΑΕ, τα δύο βραβεία αντικατοπτρίζουν την επιτυχία της εταιρείας σε δύο επίπεδα. Πρώτον, στην καλλιέργεια της εξωστρέφειας, καθώς η διοίκηση της ΟΛΘ ΑΕ καταβάλλει κάθε προσπάθεια για διεθνοποίηση των εργασιών της εταιρείας και κυρίως για την κάλυψη ενός μεγάλου μέρους της αγοράς των νοτίων Βαλκανίων. Δεύτερον, στην προσπάθεια να λειτουργεί η εταιρεία με ιδιωτικοοικονομικά κριτήρια, ενώ συγχρόνως οι ενέργειές της να γίνονται με την απόλυτη διαφάνεια που απαιτεί το γεγονός ότι πρόκειται για επιχείρηση δημοσίου συμφέροντος, που έχει ως βασικό της μέτοχο το ελληνικό δημόσιο.

“Νομίζω ότι αποδείξαμε -και εξακολουθούμε να αποδεικνύουμε κάθε μέρα- που η λειτουργία μιας εταιρίας με όρους αγοράς δεν αποκλείει οι πρακτικές της διοίκησης να διέπονται με την ευαισθησία, την καθαρότητα και την υπευθυνότητα έναντι του δημοσίου συμφέροντος, που εξ’ορισμού αντιπροσωπεύει η φύση και ο χαρακτήρας των δραστηριοτήτων της ΟΛΘ ΑΕ”, υπογραμμίζει ο κ. Αγγελούδης.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024