Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΚορυφαία βράβευση για το Holiday Inn Thessaloniki
Το βραβείο Torchbearer Award 2011 στο Holiday Inn Thessaloniki

Κορυφαία βράβευση για το Holiday Inn Thessaloniki

Η Intercontinental Hotels Group βράβευσε το ξενοδοχείο Holiday Inn Thessaloniki με το βραβείο Torchbearer Award 2011.

Το Holiday Inn Thessaloniki βραβεύτηκε από την Intercontinental Hotels Group για το έτος 2011 με το κορυφαίο βραβείο Torchbearer Award 2011 και ξεχώρισε με τις υψηλές επιδόσεις του ανάμεσα στο σύνολο των ξενοδοχείων που διαθέτει ο διεθνής ξενοδοχειακός όμιλος στην περιοχή της Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής.

Με το βραβείο αυτό αναγνωρίζονται και επιβραβεύονται τα ξενοδοχεία εκείνα που πέτυχαν εξαιρετικές επιδόσεις στο πρόγραμμα της αλυσίδας “Great Hotels Guest Love”. Η αξιολόγηση του κάθε ξενοδοχείου πραγματοποιείται από την Intercontinental Hotels Group συστηματοποιημένα με μετρήσεις ειδικών δεικτών καθ’όλη τη διάρκεια του έτους. Η βαθμολογία κάθε ξενοδοχείου προκύπτει, αφενός από την αξιολόγηση του αναφορικά με την τήρηση όλων των υψηλών προδιαγραφών που θέτει η ξενοδοχειακή αλυσίδα και αφετέρου από τις εξειδικευμένες μετρήσεις που προκύπτουν από ερωτηματολόγια, τα οποία συμπληρώνονται από τους πελάτες κατά τη διαμονή τους. Το Torchbearer Award 2011 απονεμήθηκε στα ξενοδοχεία που κατάφεραν να συγκεντρώσουν την υψηλότερη βαθμολογία.
 
O πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας κ. Αριστοτέλης Θωμόπουλος, δήλωσε με αφορμή την παραλαβή του βραβείου: “Αποστολή μας είναι να προσφέρουμε την ιδανική διαμονή σε κάθε επισκέπτη μας. Οι προσπάθειές μας είναι συνεχείς, ώστε να παρέχουμε ποιοτικές υπηρεσίες και ανέσεις στους πελάτες μας που θα ικανοποιούν τις επιθυμίες τους, αλλά και θα υπερβαίνουν τις προσδοκίες τους. Με την κατάκτηση του βραβείου Torchbearer Award 2011 για 4η φορά, αναγνωρίζονται και επιβραβεύονται αυτές οι προσπάθειες. Είναι μεγάλη ηθική ικανοποίηση για όλους εμάς στο Holiday Inn Thessaloniki που εργαστήκαμε συστηματικά σ’αυτήν την κατεύθυνση και καταφέραμε να διατηρήσουμε την αξιοσημείωτη επίδοσή μας στις μετρήσεις ικανοποίησης πελατών που διενεργούνται από τα κεντρικά της Intercontinental Hotels Group καθόλη τη διάρκεια του έτους. Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά το προσωπικό του ξενοδοχείου, η συμβολή του οποίου ήταν καθοριστική για την επίτευξη αυτής της τόσο σημαντικής διάκρισης και την κατάκτηση του κορυφαίου βραβείου Torchbearer Award 2011”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024