Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΘαλάσσιος ΤουρισμόςΜίνι μουσική κρουαζιέρα εν πλω από τη Superfast Ferries
Θεματικές μίνι κρουαζιέρες στην Ιταλία

Μίνι μουσική κρουαζιέρα εν πλω από τη Superfast Ferries

Το τριήμερο 07 – 09 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε με επιτυχία από τη Superfast Ferries η 5η μίνι μουσική κρουαζιέρα με το συγκρότημα encardia. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού από Πάτρα προς […]

Το τριήμερο 07 – 09 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε με επιτυχία από τη Superfast Ferries η 5η<...> μίνι μουσική κρουαζιέρα με το συγκρότημα encardia. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού από Πάτρα προς Μπάρι οι συμμετέχοντες απόλαυσαν το 7μελές συγκρότημα σε μια μοναδική μουσική βραδιά με ακούσματα του ιταλικού Νότου, ενώ παράλληλα μυήθηκαν στο χορό της ταραντέλλας από τις χορεύτριες του Ballo del Mare. Την επομένη, το γκρουπ επισκέφθηκε το Λέτσε, την πόλη της Απουλίας με την ιδιαίτερη αρχιτεκτονική μπαρόκ, καθώς και την τοπική μασερία του Αγίου Αγγέλου στο Ελληνόφωνο χωριό Κοριλιάνο, όπου το γεύμα εξελίχτηκε σε γλέντι και γιορτή, αφού όλοι τραγούδησαν και χόρεψαν ταραντέλλα μαζί με τους encardia και τους ντόπιους μουσικούς.

Η Superfast Ferries εγκαινίασε τις θεματικές μίνι κρουαζιέρες πριν τρία χρόνια. Πρόκειται για ξεχωριστά θεματικά events, που διοργανώνονται σε συγκεκριμένα Σαββατοκύριακα και συνδυάζουν σεμινάρια ειδικού ενδιαφέροντος ή live μουσικές βραδιές εν πλω, με επισκέψεις σε μέρη της Ιταλίας που έχουν σχέση με το συγκεκριμένο θέμα. Η τελευταία προγραμματισμένη θεματική μίνι κρουαζιέρα της Superfast Ferries για το 2008 περιλαμβάνει σεμινάρια χορού Salsa. Σύντομα θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα των θεματικών μίνι κρουαζιερών για το 2009.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024