Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΣυνεργασία με τον υπουργό Μεταφορών & Επικοινωνιών, κ. Κωστή Χατζηδάκη είχε στο Μέγαρο Μαξίμου, ο

Συνεργασία με τον υπουργό Μεταφορών & Επικοινωνιών, κ. Κωστή Χατζηδάκη είχε στο Μέγαρο Μαξίμου, ο

Συνεργασία με τον υπουργό Μεταφορών & Επικοινωνιών, κ. Κωστή Χατζηδάκη είχε στο Μέγαρο Μαξίμου, ο πρωθυπουργός κ. Κ. Καραμανλής. Ο κ. Χατζηδάκης ανέφερε ότι ενημέρωσε τον πρωθυπουργό για τις εξελίξεις […]

Συνεργασία με τον υπουργό Μεταφορών & Επικοινωνιών, κ. Κωστή Χατζηδάκη είχε στο Μέγαρο Μαξίμου, ο πρωθυπουργός κ. Κ. Καραμανλής. Ο κ. Χατζηδάκης ανέφερε ότι ενημέρωσε τον πρωθυπουργό για τις εξελίξεις στο διαγωνισμό για την Ολυμπιακή Αεροπορία, όπου έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον συνολικά 38 επενδυτές, σημειώνοντας ότι ο αρμόδιος Επίτροπος της ΕΕ ανέφερε ότι το μοντέλο της Ολυμπιακής μπορεί να αποτελέσει πρότυπο και για άλλες εταιρίες όπως η Alitalia. “Προχωρούμε με βάση το χρονοδιάγραμμα και αισιοδοξούμε ότι όλα θα πάνε καλά”, τόνισε ο κ. Χατζηδάκης. Ο υπουργός Μεταφορών σημείωσε ακόμη, ότι λόγω της διεθνούς κρίσης θα προχωρήσουν πρωτοβουλίες του υπουργείου Μεταφορών για επενδύσεις στη χώρα μέσω των ΣΔΙΤ χωρίς να βάλει το χέρι στην τσέπη ο φορολογούμενος. Ειδικότερα, αναφέρθηκε στο πρόγραμμα ανάπτυξης των περιφερειακών αεροδρομίων, σημειώνοντας ότι σύντομα η ΥΠΑ θα τοποθετήσει συμβούλους για να προχωρήσουν στην αναζήτηση ιδιωτών επενδυτών για το συγκεκριμένο σχέδιο.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024