Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοίαΝέο Πρόγραμμα Πιστότητας Πελατών SeaSmiles
Ενιαίο πρόγραμμα Πιστότητας Πελατών για τους επιβάτες του Ομίλου Attica

Νέο Πρόγραμμα Πιστότητας Πελατών SeaSmiles

Το νέο Πρόγραμμα Πιστότητας Πελατών SeaSmiles εγκαινίασε την 1η Μαρτίου 2011, η Attica Group. Πρόκειται για ένα ενιαίο πρόγραμμα Πιστότητας Πελατών για τους επιβάτες του Ομίλου Attica που ταξιδεύουν με […]

Το νέο Πρόγραμμα Πιστότητας Πελατών SeaSmiles εγκαινίασε την 1η Μαρτίου 2011, η Attica Group. Πρόκειται για ένα ενιαίο πρόγραμμα Πιστότητας Πελατών για τους επιβάτες του Ομίλου Attica που ταξιδεύουν με τη Superfast Ferries και τη Blue Star Ferries στην Αδριατική θάλασσα, τις Κυκλάδες, τα Δωδεκάνησα και την Κρήτη.

Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί ειδικά για να παρέχει αποκλειστικά προνόμια, μοναδικά δώρα, ειδικές προσφορές και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στα μέλη του, μέσω της κάρτας μέλους SeaSmiles. Οι επιβάτες μπορούν εύκολα να αποκτήσουν την κάρτα μέλους, συμπληρώνοντας την αίτηση που βρίσκεται στη Reception των πλοίων του Ομίλου, κερδίζοντας αυτόματα 100 πόντους επιβράβευσης εγγραφής νέου μέλους. Εναλλακτικά, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση on-line στην ιστοσελίδα seasmiles.com και να κερδίσουν 100 extra πόντους επιβράβευσης ηλεκτρονικής εγγραφής. Μετά την εγγραφή τους τα μέλη συγκεντρώνουν πόντους με αναλογία 1 ευρώ = 1 πόντος.

Ο Όμιλος Attica δραστηριοποιείται στον κλάδο της επιβατηγού ναυτιλίας στην Αδριατική θάλασσα και στις ελληνικές ακτοπλοϊκές γραμμές (Κυκλάδες, Δωδεκάνησα και Κρήτη). Διαθέτει το νεότερο στόλο στην Ευρώπη, με 12 επιβατηγά – οχηματαγωγά πλοία προσφέροντας υπηρεσίες μεταφοράς υψηλού επιπέδου για επιβάτες, φορτηγά και Ι.Χ. οχήματα.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

22/09/2023
21/09/2023
20/09/2023
19/09/2023
18/09/2023
15/09/2023