Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΠΑΣΕΝΤ: Πλήρη διασφάλιση όλων των εργασιακών δικαιωμάτων των εργαζομένων της ΑΝΕΚ
Εργασιακά δικαιώματα

ΠΑΣΕΝΤ: Πλήρη διασφάλιση όλων των εργασιακών δικαιωμάτων των εργαζομένων της ΑΝΕΚ

Hotel Staff

Ο ΠΑΣΕΝΤ πέτυχε την πλήρη διασφάλιση όλων των εργασιακών δικαιωμάτων των εργαζομένων της ΑΝΕΚ μετά την απορρόφηση της από την Attica Group.

Η εύλογη ανησυχία των εργαζομένων της ΑΝΕΚ για το εργασιακό τους μέλλον, όσο διάστημα κρατούσαν οι συζητήσεις και οι διαδικασίες απορρόφησης της ΑΝΕΚ από την ATTICA Group έλαβε αίσιο τέλος, με καθοριστική την συμβολή του ΠΑΣΕΝΤ, Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εργαζομένων στη Ναυτιλία και τον Τουρισμό, και του επιχειρησιακού σωματείου Ο ΦΑΡΟΣ.

Διαβάστε επίσης → Δημιουργείται η μεγαλύτερη εταιρεία της επιβατηγού ναυτιλίας στην Ευρώπη

Ο ΠΑΣΕΝΤ όλο αυτό το διάστημα, βρέθηκε δίπλα στις ανησυχίες των εργαζομένων και εργάστηκε για να διασφαλιστούν οι θέσεις εργασίας και όλα τα εργασιακά δικαιώματα των εργαζομένων κάνοντας συναντήσεις με την Διοίκηση της εταιρείας και σε συνεχή συναδελφική συνεργασία με το επιχειρησιακό σωματείο ΦΑΡΟΣ. Από κοινού τα δύο σωματεία, συναντήθηκαν επανειλημμένα με τους εργαζόμενους προκειμένου να επιτευχθεί η πλήρης ικανοποίηση των θέσεων εργασίας και των εργασιακών δικαιωμάτων, διασφαλίζοντας δε αυτά, χωρίς αλλαγές και μετακινήσεις του τόπου εργασίας.

Ο ΠΑΣΕΝΤ κάθε στιγμή, σε οποιεσδήποτε συνθήκες και χωρίς τυμπανοκρουσίες βρίσκεται πάντα στο πλάι και στις ανάγκες των εργαζομένων και ανταποκρίνεται άμεσα σε κάθε πρόβλημα που παρουσιάζεται, τις περισσότερες φορές αθόρυβα αλλά αποφασιστικά και με αποτελέσματα και όπως δηλώνει θα συνεχίσει να βρίσκεται σε επαγρύπνηση για κάθε ανάγκη των εργαζομένων.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Φοιτητής στο τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024