Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΗ Attica Group επεκτείνεται στον ξενοδοχειακό κλάδο – σε ποιο νησί αποκτά δεύτερη μονάδα
Ξενοδοχεία

Η Attica Group επεκτείνεται στον ξενοδοχειακό κλάδο – σε ποιο νησί αποκτά δεύτερη μονάδα

Galaxy Hotel
Το Galaxy Hotel

Το πρόσφατα ανακαινισμένο Galaxy Hotel διαθέτει 54 δωμάτια, 104 κλίνες, πισίνα και άλλους χώρους.

Η Attica AE Συμμετοχών (“Attica Group“), συνεχίζοντας την υλοποίηση του αναπτυξιακού στρατηγικού σχεδιασμού της, επενδύει στην απόκτηση του δεύτερου κατά σειρά ξενοδοχειακού συγκροτήματος στη Νάξο και διευρύνει περαιτέρω την παρουσία της στο νησί.

Ειδικότερα, η Attica Group μέσω της θυγατρικής της εταιρείας Attica Blue Hospitality, εξαγόρασε το 100% των μετοχών της ιδιοκτήτριας εταιρείας του ξενοδοχείου Galaxy Hotel, όμορου του Νaxos Resort Beach Hotel, που βρίσκεται στην παραλία του Αγίου Γεωργίου. Το ύψος της επένδυσης ανήλθε σε 14 εκατ. ευρώ και χρηματοδοτήθηκε με ίδια κεφάλαια.

Το πρόσφατα ανακαινισμένο ξενοδοχειακό συγκρότημα Galaxy Hotel, με έτος ανέγερσης το 1990, απλώνεται σε έκταση συνολικής επιφάνειας 6.035 τ.μ. και διαθέτει 54 δωμάτια, 104 κλίνες, πισίνα και άλλους χώρους.

Η ανωτέρω επένδυση αποτελεί μέρος ενός διευρυμένου επενδυτικού πλάνου στο νησί της Νάξου με έτος αφετηρίας το 2021 όταν αποκτήθηκε το ξενοδοχειακό συγκρότημα Naxos Resort Beach Hotel, το οποίο θα λειτουργήσει ως ενοποιημένη μονάδα με το νεοαποκτηθέν Galaxy Hotel.

Παράλληλα, ο Όμιλος ολοκλήρωσε την αγορά όμορων οικοπέδων έχοντας δημιουργήσει μέχρι σήμερα συνολική έκταση περίπου 20 στρεμμάτων. Πλέον το ξενοδοχειακό δυναμικό του Ομίλου στη Νάξο ανέρχεται σε 142 δωμάτια και 286 κλίνες με προοπτική μέσα από την περαιτέρω ανάπτυξη, να φτάσει τα 200 δωμάτια και 500 κλίνες αντίστοιχα, με σεβασμό στο χαρακτήρα του νησιού και το φυσικό περιβάλλον. Ο συνολικός σχεδιασμός του έργου αποσκοπεί στη δημιουργία μιας εκ των μεγαλύτερων ξενοδοχειακών μονάδων στη Νάξο, δημιουργώντας υπεραξίες για τον Όμιλο.

PDikaios

Ο διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου Αttica κ. Πάνος Δικαίος.

Ο διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου Αttica κ. Πάνος Δικαίος, ανέφερε σχετικά: “Η επέκτασή μας στον ξενοδοχειακό κλάδο με 2 ξενοδοχεία στην Νάξο και ένα στην Τήνο, δημιουργεί το υπόβαθρο για την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών στους πελάτες μας και τη δημιουργία περαιτέρω αξίας μέσω των συνεργειών που θα προκύψουν. Η επένδυσή μας, ενισχύει την τοπική οικονομία και συμβάλλει στην τουριστική ανάπτυξη της χώρας. Ο Όμιλος Attica, συνεχίζει να διευρύνει την παρουσία του στον ευρύτερο τομέα του τουρισμού μέσα από εξαγορές και επενδύσεις και σε άλλα νησιά”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

22/05/2024
21/05/2024
20/05/2024
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024