Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΘαλάσσιος ΤουρισμόςΤο 2011 το Yabanaki μειώνει τις τιμές εισόδου και επεκτείνει τη δωρεάν χρήση ξαπλώστρας
Κάθε μέρα διακοπές στο Yabanaki

Το 2011 το Yabanaki μειώνει τις τιμές εισόδου και επεκτείνει τη δωρεάν χρήση ξαπλώστρας

Εγκατεστημένο στην κεντρική πλαζ της Βάρκιζας, το Yabanaki, με νέες δραστηριότητες και νέα hot spots για όλες τις ηλικίες, περιμένει τους επισκέπτες του. Διαθέτει εύκολη πρόσβαση είτε μέσω της Παραλιακής […]

Εγκατεστημένο στην κεντρική πλαζ της Βάρκιζας, το Yabanaki, με νέες δραστηριότητες και νέα hot spots για όλες τις ηλικίες, περιμένει τους<...> επισκέπτες του. Διαθέτει εύκολη πρόσβαση είτε μέσω της Παραλιακής αλλά και της Αττική Οδού, ώστε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να βρίσκεστε μέσα στα καταγάλανα νερά, απολαμβάνοντας την παραλία και τον ήλιο.

Στην παραλία του Yabanaki, σε μια έκταση 100 στρεμμάτων, θα βρει κανείς θαλάσσια σπορ (θαλάσσιο ποδήλατο ή κανό, Tubes, banana και fly fish), beach volley, παιδότοπος, εστιατόρια και café – bars. Για τους fan του είδους, παρέχονται μαθήματα (ατομικά ή ομαδικά) water ski και windsurf. Και όλα αυτά υπό την άγρυπνη παρακολούθηση της Ναυαγοσωστικής Ομάδας της ακτής. Το parking είναι διαθέσιμο κάθε μέρα, ενώ η χρήση από ομπρέλες και ξαπλώστρες από Δευτέρα έως Πέμπτη είναι δωρεάν.

Δεκαέξι καμπάνες, διακοσμημένες και εξοπλισμένες σε καλοκαιρινό ύφος, είναι διαθέσιμες διημέρευση από τις 8 π.μ. έως τις 8 μ.μ. καθημερινά. Οι καμπάνες διαθέτουν μπάνιο, Air conditioning, plasma TV, safety box. Όλες οι καμπάνες έχουν φιλοτεχνηθεί από τους σχεδιαστές Billy Gripari και Ilia Kalliora. Η θεματολογία ξεκινά από πλάσματα του βυθού και καταλήγει σε σχέδια καλοκαιρινά μινιμαλιστικά και ρεαλιστικά.

Για το 2011 το Yabanaki μείωσε τις τιμές εισόδου και επέκτεινε τη δωρεάν χρήση ξαπλώστρας. Για τη φετινή χρονιά το Yabanaki φροντίζει και για αυτούς που δε θα αφήσουν την Αθήνα αυτό το καλοκαίρι. Οι εγκαταστάσεις της πλαζ θα είναι διαθέσιμες για όλους του λουόμενους από Δευτέρα έως και Παρασκεύη σε ειδική τιμή μετά τις 3 το μεσημέρι. Επίσης, από τα μέσα Μαΐου θα υπάρχουν διαθέσιμες κάρτες μηνιαίας χρήσης σε πολύ οικονομικές τιμές. Επειδή όμως η διασκέδαση είναι προνόμιο και των οικογενειών, οι οικογένειες τεσσάρων (4) μελών και άνω θα απολαμβάνουν τις εγκαταστάσεις της πλαζ με μειωμένο εισιτήριο καθημερινά, ακόμη και το Σαββατοκύριακο.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024