Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΒραβείο για την Aegean Speed Lines στα Lloyds Awards
Βράβευση για την αφοσίωση στην παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας

Βραβείο για την Aegean Speed Lines στα Lloyds Awards

Ως η ακτοπλοϊκή εταιρεία της χρονιάς βραβεύτηκε από τους Lloyds List, η Aegean Speed Lines, στη διάρκεια των φετινών Lloyds Awards, για τη δέσμευση, την προσήλωση και την αφοσίωση στην […]

Ως η ακτοπλοϊκή εταιρεία της χρονιάς βραβεύτηκε από τους Lloyds List, η Aegean Speed Lines, στη διάρκεια των<...> φετινών Lloyds Awards, για τη δέσμευση, την προσήλωση και την αφοσίωση στην παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας.

Η βράβευση αυτή, η οποία προέρχεται από την παλαιότερη εν ζωή διεθνή ναυτιλιακή εφημερίδα των Lloyds, επιβραβεύει τις προσπάθειες της Aegean Speed Lines, να παρέχει στις Κυκλάδες και ιδιαίτερα σε νησιά των Kυκλάδων, ακτοπλοϊκές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.

Η διοίκηση της εταιρείας, με την ευκαιρία της βράβευσης αυτής, δήλωσε ότι αισθάνεται την ανάγκη να υπογραμμίσει ότι η εν λόγω αναγνώριση αντανακλά στους πλοιάρχους, στα πληρώματα, αλλά και στα στελέχη της στα γραφεία. Επίσης, αντανακλά στους κατά τόπους πράκτορες της που τη στήριξαν και συνεχίζουν να τη στηρίζουν. “Πάνω απ’όλα όμως αντανακλά στην εμπιστοσύνη που δείχνει το επιβατηγό κοινό στην εταιρεία μας, το οποίο εδώ και χρόνια μας έχει κατατάξει πολύ ψηλά στις επιλογές του, ακριβώς για τους ίδιους λόγους για τους οποίους βραβευθήκαμε. Για την αφοσίωση μας και τη δέσμευση μας πως θα συνεχίσουμε και στο μέλλον να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών. Η Aegean Speed Lines εκλαμβάνει τη βράβευση αυτή ως μια ακόμη πρόκληση στην οποία όλοι εμείς που τη συγκροτούμε, τόσο στα πλοία όσο και στα γραφεία, καλούμεθα να ανταποκριθούμε, επιβεβαιώνοντας τους λόγους για τους οποίους επιλεγήκαμε ως η ακτοπλοϊκή εταιρεία του 2009 στην Ελλάδα”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024