Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικές ΤάσειςΔιεθνείς ΤάσειςΑισιόδοξες προοπτικές για την επόμενη χρονιά

Αισιόδοξες προοπτικές για την επόμενη χρονιά

Σύμφωνα με την έρευνα του ΕΟΤ, της Διεύθυνσης Α΄ Έρευνας και Ανάπτυξης, με θέμα “εξέλιξη τουριστικής κίνησης 1999”, από όλες τις αγορές εμφανίζεται μια αισιοδοξία για τις προοπτικές της επόμενης […]

Σύμφωνα με την έρευνα του ΕΟΤ<.>, της Διεύθυνσης Α΄ Έρευνας και Ανάπτυξης, με θέμα "εξέλιξη τουριστικής κίνησης 1999", από όλες τις αγορές εμφανίζεται μια αισιοδοξία<...> για τις προοπτικές της επόμενης χρονιάς, με την επιφύλαξη πάντως ότι σε αρκετές από αυτές δεν έχουν εκδοθεί ακόμη τα προγράμματα. Η αισιοδοξία αυτή στηρίζεται κυρίως στα ακόλουθα:
Πρώτον, στο γεγονός της ισχυρής αντοχής την οποία έδειξε συνολικά η χώρα μας ως τουριστικός προορισμός παρά τις αντίξοες συνθήκες όπως ο πόλεμος στην Γιουγκοσλαβία και ο σεισμός του Σεπτεμβρίου.
Δεύτερον, στις ενδείξεις για την αυξημένη ζήτηση που ήδη παρουσιάζεται για την χώρα μας στις βασικές αγορές.
Τρίτον, στις συνθήκες σταθερού περιβάλλοντος που παρέχει η χώρα μας, στις σύγκριση ιδίως με άλλες χώρες της περιοχής, από άποψη ασφάλειας, οικονομικής ανάπτυξης και πολιτικής ομαλότητας.
Τέταρτον, στη βελτίωση και τον εκσυγχρονισμό σημαντικών υποδομών όπως αεροδρόμια, οδικό δίκτυο, και των ξενοδοχειακών εγκαταστάσεων, καθώς και στη γενικότερη βελτίωση του επιπέδου των προσφερόμενων υπηρεσιών.
Πέμπτον, στον προσδοκώμενο σημαντικό ρόλο που θα διαδραματίσει η προσεχής διαφημιστική εκστρατεία του ΕΟΤ στην προσέλκυση του τουριστικού ρεύματος, η οποία βασίζεται στα πορίσματα της πρόσφατης μεγάλης έρευνας αγοράς που διενεργήθηκε για λογαριασμό του ΕΟΤ.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024