Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΗ Ε.Ε. αποφάσισε τον έλεγχο του προσωπικού ασφαλείας στα Ευρωπαϊκά αεροδρόμια

Η Ε.Ε. αποφάσισε τον έλεγχο του προσωπικού ασφαλείας στα Ευρωπαϊκά αεροδρόμια

Η Ευρωπαϊκή Ένωση προσδιορίζει με σχετική νομοθεσία τις περιοχές υψίστης ασφαλείας των Ευρωπαϊκών Αεροδρομίων, με στόχο, για πρώτη φορά, ακόμα και το προσωπικό των αεροδρομίων να υπόκειται σε ελέγχους ασφαλείας

Η Ευρωπαϊκή Ένωση προσδιορίζει με σχετική νομοθεσία τις περιοχές υψίστης ασφαλείας των Ευρωπαϊκών Αεροδρομίων, με στόχο, για<...> πρώτη φορά, ακόμα και το προσωπικό των αεροδρομίων να υπόκειται σε ελέγχους ασφαλείας κάθε φορά που εισέρχεται σε αυτές τις `ευαίσθητες` περιοχές. Χαρακτηριστικά η αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μεταφορών κ. Loyola de Palacio είπε ότι “είναι σωστό, αλλά παράλληλα και δίκαιο το προσωπικό των αεροδρομίων να περνά και αυτό από ελέγχους ασφαλείας, τουλάχιστον τους ίδιους με αυτούς που περνούν και οι επιβάτες”

Ως βασικές περιοχές ασφαλείας, σύμφωνα με την Ε.Ε., εντός των αεροδρομίων θεωρούνται οι χώροι ελέγχου των επιβατών και των αποσκευών τους. Επίσης, οι χώρες – μέλη έχουν το χρονικό περιθώριο των πέντε ετών για να προσαρμοστούν στην πλήρη εφαρμογή της νομοθεσίας.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024