Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΝέας μορφής τουριστική διαφήμιση ανακοίνωσε ο υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης

Νέας μορφής τουριστική διαφήμιση ανακοίνωσε ο υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης

Την στρατηγική που θα ακολουθήσει η Κυβέρνηση στον τουριστικό τομέα, η οποία θα βασίζεται στο τρίπτυχο “περιβάλλον, πολιτισμός, ανάπτυξη” ώστε σε χρονικό διάστημα 10 ετών ο ελληνικός τουρισμός…

Την στρατηγική που θα ακολουθήσει η Κυβέρνηση στον τουριστικό τομέα, η οποία θα βασίζεται στο<...> τρίπτυχο “περιβάλλον, πολιτισμός, ανάπτυξη” ώστε σε χρονικό διάστημα 10 ετών ο ελληνικός τουρισμός να συμμετέχει με 35% στο ΑΕΠ, ανέπτυξε ο υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης Δημήτρης Αβραμόπουλος, την περασμένη Παρασκευή στη Σαμοθράκη στο 12ο Πανελλήνιο Δημοσιογραφικό Συνέδριο.

Ο κ. Αβραμόπουλος αναφέρθηκε επίσης, στην αναβάθμιση της τουριστικής εκπαίδευσης και στην επένδυση στο ανθρώπινο δυναμικό και ανακοίνωσε ότι σύντομα θα παρουσιασθεί νέα μορφή προβολής και διαφήμισης του ελληνικού τουριστικού προϊόντος την οποία θα θεσπίσει το Υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης.

Ερωτηθείς ο κ. Αβραμόπουλος για την πορεία της τουριστικής κίνησης δήλωσε ότι “δυστυχώς έγιναν λάθη στο παρελθόν. Παρόλα αυτά εκτιμώ, ότι στο τέλος θα ισορροπήσουν τα πράγματα, γιατί εμείς εστιάζουμε στο μέλλον και η στρατηγική που διαμορφώνεται για τον ελληνικό τουρισμό θα αρχίσει να αποδίδει από τον επόμενο χρόνο. Ήδη γίνονται όλες οι απαραίτητες προετοιμασίες, ώστε η χώρα μας να βγει δυναμικά και από τους πρώτους στη παγκόσμια αγορά από τον επόμενο Οκτώβριο”.

Όσον αφορά στη διασύνδεση των Ολυμπιακών Αγώνων με την τουριστική προβολή της χώρας, ο υπουργός είπε ότι “για λόγους ανεξήγητους αυτό δεν έγινε. Παρ΄ όλα αυτά η πολιτεία έχει συνέχεια και διάρκεια, και για αυτό το λόγο συνεργαζόμαστε με όλους τους συντελεστές που διαμορφώνουν το ελληνικό τουριστικό προϊόν, ώστε με ενιαία πολιτική και σύγχρονη στρατηγική να δώσουμε στον ελληνικό τουρισμό τη θέση που του αντιστοιχεί στην ελληνική οικονομία, την κοινωνία και τον πολιτισμό”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024