Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΟι ηλεκτρονικοί tour operators αλλάζουν τα δεδομένα στην αγορά διακοπών

Οι ηλεκτρονικοί tour operators αλλάζουν τα δεδομένα στην αγορά διακοπών

Στις αλλαγές που δρομολογούνται στη διεθνή αγορά διακοπών εξαιτίας της ενίσχυσης του ρόλου των ταξιδιωτικών portals, τα μυστικά για επιτυχημένα web site και τις νέες τάσεις στις προτιμήσεις των διεθνών τουριστών αναφέρεται μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Μπούχαλης, Καθηγητής e-tourism στο Πανεπιστήμιο Surrey του Λονδίνου, μιλώντας στον Παναγιώτη Δ. Υφαντή.

Ραγδαίες ανακατατάξεις στη διεθνή αγορά διακοπών δρομολογεί η ενίσχυση της παρουσίας των ταξιδιωτικών “πυλών” (portals) στο Internet.

Ήδη, η ταξιδιωτική “πύλη” Expedia αναρριχήθηκε στην Πέμπτη θέση μεταξύ των ισχυρότερων τουρ οπερέϊτορς της βρετανικής αγοράς.

Τα στοιχεία αυτά ανέφερε μεταξύ άλλων ο καθηγητής e-tourism του Πανεπιστημίου Surrey του Λονδίνου Δρ. Δημήτρης Μπούχαλης μιλώντας στον Π.Δ.Υφαντή για λογαριασμό της ημερήσιας ηλεκτρονικής εφημερίδας TravelDailyNews.

Ο Δ. Μπούχαλης αναφέρεται, παράλληλα, στους βασικούς άξονες που θα πρέπει να περιλαμβάνει ένα στρατηγικό σχέδιο ανάπτυξης του ελληνικού τουρισμού, τις δυνατότητες διαφοροποίησης του τουριστικού προϊόντος που προσφέρει το Internet τα “μυστικά” για επιτυχημένα web sites και τις αλλαγές που προωθούνται στο χώρο των γραφείων ταξιδίων.

Διαβάστε το πλήρες κείμενο της συνέντευξης στη στήλη “επί της ουσίας” με τον Π.Δ.Υφαντή στην ημερήσια ηλεκτρονική εφημερίδα TravelDailyNews.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024