Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΣυνεχίζει την αναπτυξιακή της πορεία η Mediterranean Travel Fair

Συνεχίζει την αναπτυξιακή της πορεία η Mediterranean Travel Fair

Μεγάλη επιτυχία αναμένεται να παρουσιάσει και φέτος η Mediterranean Travel Fair στην οποία θα συμμετέχουν ξανά οι αντιπροσωπίες των Εθνικών Οργανισμών Τουρισμού από το Μαρόκο, το Κουβέιτ, τη Συρία, το […]

Μεγάλη επιτυχία αναμένεται να παρουσιάσει και φέτος η Mediterranean Travel Fair στην οποία θα συμμετέχουν ξανά<...> οι αντιπροσωπίες των Εθνικών Οργανισμών Τουρισμού από το Μαρόκο, το Κουβέιτ, τη Συρία, το Μπαχρέιν, την Τυνησία, την Παλαιστίνη και το Λίβανο, σύμφωνα με την Reed Travel Exhibitions, οργανώτρια της έκθεσης. Ακόμα, το υπουργείο Τουρισμού της Λιβύης θα έχει ένα χώρο 70 τ.μ. στην έκθεση.

Επίσης, στην έκθεση θα βρίσκονται ισχυρές Αιγυπτιακές δυνάμεις και από τον ξενοδοχειακό χώρο, συμπεριλαμβανομένων των ακολούθων: Four Seasons Hotel Cairo, Accor Egypt, Starwood Hotels and Resorts, Le Meridien Hotels, Jolie Ville Hotels Co Ltd, Inter-Continental Hotel Group, Marriott Hotels & Resorts and όπως και το Movenpick Hotels & Resorts.

Αντιπροσωπείες διεθνούς εμβέλειας, θα υπάρχουν επίσης, από την Τουρκία, την Ελλάδα, την Ινδία, την Μαλαισία, την Ισπανία και την Κύπρο, ενώ για πρώτη χρονιά θα υπάρξουν και εκθέτες της Κούβας και της Ταϊλάνδης. Ακόμα, στην έκθεση θα παραστούν και αεροπορικές εταιρίες, όπως η Qatar Airways που θα έχει έναν χώρο 50 τ.μ., για να προωθήσει την νέα διαδικτυακή πύλη της μέσω της οποίας οι επιβάτες θα μπορούν να κάνουν κράτηση. Παρούσα θα είναι και η αεροπορική εταιρία της Σαουδικής Αραβίας, η Al-Haramain, δίνοντας το παρόν για πρώτη φορά.

Η Vicky Redwood, διευθύντρια Marketing της Mediterranean Travel Fair δήλωσε ότι “Η Αίγυπτος είναι χωρίς αμφιβολία ένας από τους πιο συναρπαστικούς προορισμούς παγκοσμίως και επειδή αυτή η τάση για ταξίδια και τουρισμό αναμένεται να συνεχιστεί και τα επόμενα δέκα χρόνια, η Mediterranean Travel Fair, υπόσχεται ότι θα συνεχίσει να διοργανώνει αυτό το σημαντικό επιχειρηματικό συνέδριο, όπου θα συναντώνται όλοι οι επαγγελματίες του τουριστικού τομέα και θα υπάρχει εκπροσώπηση από όλα τα μέρη του κόσμου”.

Τέλος, ας σημειωθεί ότι η Mediterranean Travel Fair γίνεται υπό την αιγίδα του υπουργείου Τουρισμού της Αιγύπτου και τις Τουριστικές Αρχές της Αιγύπτου. Υποστηρίζεται από την Ομοσπονδία Τουρισμού Αιγύπτου, την Ένωση Ξενοδοχείων Αιγύπτου, την Ένωση Τουριστικών Γραφείων Αιγύπτου και την Egypt Air.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024