Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΤουριστική ΥποδομήΑνοίγονται νέοι δρόμοι ανάπτυξης για την Ελλάδα

Ανοίγονται νέοι δρόμοι ανάπτυξης για την Ελλάδα

“Μας ενδιαφέρει η διεύρυνση και η αξιοποίηση της θετικής Ολυμπιακής εικόνας της Ελλάδος στο εξωτερικό, μέσω της προσέλκυσης κεφαλαίων, επενδύσεων, νέων τεχνολογιών, καινοτόμων υπηρεσιών, νέων μορφών τουρισμού, μεγάλων αθλητικών και […]

“Μας ενδιαφέρει η διεύρυνση και η αξιοποίηση της θετικής Ολυμπιακής εικόνας της Ελλάδος στο εξωτερικό, μέσω της<...> προσέλκυσης κεφαλαίων, επενδύσεων, νέων τεχνολογιών, καινοτόμων υπηρεσιών, νέων μορφών τουρισμού, μεγάλων αθλητικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων”, ανέφερε χαρακτηριστικά η αναπληρώτρια υπουργός Πολιτισμού κ. Φάνη Πάλλη – Πετραλιά, στα πλαίσια ημερίδας, που πραγματοποιήθηκε χτες.

Η Κυβέρνηση φαίνεται να στοχεύει στην πλήρη αξιοποίηση των Ολυμπιακών έργων, καθώς, όπως γνωστοποίησε η κ. Πετραλιά “ο πρωθυπουργός έχει δώσει εντολές και οδηγίες σε όλα τα συναρμόδια υπουργεία, ώστε να ανοίξουν νέοι δρόμοι ανάπτυξης για την Ελλάδα και τους Έλληνες.

Τέλος, η κ. Πετραλιά είπε ότι ήδη άρχισαν να εξαγγέλλονται οι διαδικασίες εφαρμογής του σχεδίου, “με προσκλήσεις ενδιαφέροντος και με οποιοδήποτε ενέργειες, που πρώτα και πάνω απ` όλα έχουν τη σφραγίδα της διαφάνειας και της κοινωνικής αποδοχής.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024