Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΔιεξαγωγή της HOREXPO CYPRUS 27-29 Ιανουαρίου 2012 στη Λευκωσία
Η έκθεση τελεί υπό την αιγίδα του κυπριακού Υπουργείου Εμπορίου Βιομηχανίας & Τουρισμού

Διεξαγωγή της HOREXPO CYPRUS 27-29 Ιανουαρίου 2012 στη Λευκωσία

Η 1η Διεθνής HOREXPO CYPRUS καλύπτει όλο το φάσμα για τις επιχειρήσεις εξοπλισμού και τροφοδοσίας ξενοδοχείων, μονάδων διαμονής.

Η 1η Διεθνής Έκθεση Εξοπλισμού και Τροφοδοσίας Ξενοδοχείων, Μονάδων Διαμονής, Εστίασης & Ψυχαγωγίας στην Κύπρο HOREXPO CYPRUS θα πραγματοποιηθεί από 27 έως 29 Ιανουαρίου 2012 στο EXPO CYPRUS (Χώρος Διεθνούς Κρατικής Έκθεσης) στη Λευκωσία.

Μια σύγχρονη επαγγελματική έκθεση που θα καλύψει όλο το φάσμα για τις επιχειρήσεις εξοπλισμού και τροφοδοσίας ξενοδοχείων, μονάδων διαμονής (τουριστικά συγκροτήματα, καταλύματα), εστίασης (εστιατόρια, ταβέρνες, fast food) και ψυχαγωγίας (καφετέριες, bars).

Η τουριστική βιομηχανία ανά τον κόσμο γίνεται ολοένα και πιο προκλητική, με χαρακτηριστικά έντονου ανταγωνισμού και τις σύγχρονες ανάγκες της ακόμα πιο περίπλοκες και ποικιλόμορφες. Στην κυπριακή οικονομία, η τουριστική βιομηχανία χρόνια τώρα έχει ωριμάσει και έχει πλέον εξελιχθεί ως η ραχοκοκαλιά της, ο κύριος τομέας ανάπτυξης και μια επένδυση στρατηγικής σημασίας.

Για να διατηρήσει ο κλάδος την δυναμική του και τον πρωταγωνιστικό του ρόλο, θα πρέπει να συνεχίσει να ανταποκρίνεται στις ποσοτικές και ποιοτικές απαιτήσεις του σύγχρονου τουρισμού.

Η Κύπρος αλλάζει και επαναπροσδιορίζεται τουριστικά. Εκσυγχρονίζεται και αναβαθμίζεται με νέες υπηρεσίες, εξασφαλίζοντας την θέση της και στο μέλλον, ως έναν από τους κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς.

Τη διοργάνωση της HOREXPO CYPRUS, έχουν η Αρχή Κρατικών Εκθέσεων Κύπρου (ΑΚΕΚ), ο επίσημος εκθεσιακός φορέας της Κύπρου, και οι ελληνικές εταιρείες οργάνωσης εκθέσεων, xenia AE και ROTA ΑΕ.

Η έκθεση τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εμπορίου Βιομηχανίας & Τουρισμού, έχει την υποστήριξη της Ομοσπονδίας Εργοδοτών Βιομηχάνων, του Κυπριακού Εμπορικού Βιομηχανικού Επιμελητήριου και του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού. Χορηγός επικοινωνίας είναι το περιοδικό RESERVED, Πρεσβευτής της έκθεσης είναι ο ΠΑΣΥΔΙΞΕ και Επίσημος αερομεταφορέας η Cyprus Airways. Το Τμήμα Φιλοξενίας, Τουρισμού και Αθλητικής Διοίκησης του Πανεπιστημίου Λευκωσίας αποτελεί τον Οργανωτή Εκπαιδευτικών Σεμιναρίων και Διαγωνισμών (Τροφίμων και Ποτών) και Συνδιοργανωτή Ειδικών Εκδηλώσεων.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024