Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΈκκληση των Αυστριακών Επιχειρηματιών για συνέχιση του συνεργατικού κλίματος

Έκκληση των Αυστριακών Επιχειρηματιών για συνέχιση του συνεργατικού κλίματος

Έκκληση προς τους Έλληνες επιχειρηματίες, να εξακολουθήσουν να αντιμετωπίζουν θετικά τις αυστριακές εταιρίες, χωρίς να επηρεάζονται από την τρέχουσα πολιτική κατάσταση στη χώρα τους, απευθύνει το Οικονομικό Επιμελητήριο Άνω Αυστρίας, […]

Έκκληση προς τους Έλληνες επιχειρηματίες, να εξακολουθήσουν να αντιμετωπίζουν θετικά τις αυστριακές εταιρίες, χωρίς να<...> επηρεάζονται από την τρέχουσα πολιτική κατάσταση στη χώρα τους, απευθύνει το Οικονομικό Επιμελητήριο Άνω Αυστρίας, σύμφωνα με δημοσίευμα του Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων.
Όπως αναφέρεται σε επιστολή του εν λόγω φορέα προς το επιμελητήριο της Δράμας, ο σχηματισμός της νέας αυστριακής κυβέρνησης και η νεότερη πολιτική κατάσταση στην Αυστρία, πλήττουν πρώτα από όλους τις αυστριακές επιχειρήσεις, προκαλώντας ακόμη και τη μείωση του εισερχόμενου τουρισμού.
"Οι επιχειρήσεις της Άνω Αυστρίας έχουν λάβει ήδη μέτρα και διαμαρτύρονται, ώστε να αποφευχθεί η ανεπιθύμητη διατάραξη στις διεθνείς εμπορικές σχέσεις, εξαιτίας της δυσμενούς άδικης και αρνητικής απεικόνισης της χώρας μας το τελευταίο διάστημα", αναφέρεται στην ανοικτή επιστολή προς το επιμελητήριο Δράμας.
Υπενθυμίζεται ότι και τα δύο επιμελητήρια μετέχουν στην ομάδα εργασίας που έχουν συγκροτήσει οι 28 αντίστοιχοι φορείς, με έδρα τις περιφέρειες των ανατολικών εξωτερικών συνόρων της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Παράλληλα, το αυστριακό επιμελητήριο σπεύδει να διευκρινίσει ότι η χώρα δεν διακρίνεται σε καμία περίπτωση από ξενοφοβία. "Κανείς δεν αμφισβητεί ότι η Αυστρία, ως οικονομικός εταίρος της Ε.Ε, πρεσβεύει τις ίδιες αρχές με αυτή και σέβεται τις ανθρώπινες ελευθερίες και τα ανθρώπινα δικαιώματα", αναφέρεται στην επιστολή.
"Η χώρα μας δέχεται ετησίως 16 εκατομμύρια τουρίστες, κυρίως από κράτη της Ε.Ε και κατά γενική ομολογία είναι φιλόξενη, χωρίς καμία επιφύλαξη προς τους αλλοδαπούς. Ενδεικτικό είναι ότι στην Αυστρία ζουν πάνω από ένα εκατομμύριο πολίτες του εξωτερικού", διευκρινίζεται.
"Ζητούμε από εσάς, ως εκπροσώπους της οικονομικής ζωής της Ελλάδας, να διατηρήσετε τις καλές και πολυετείς εμπορικές σχέσεις με την Αυστρία. Οι επιχειρηματίες της άνω Αυστρίας θα εξακολουθήσουν να διαθέτουν εκτός συνόρων, καθώς επίσης και στους αλλοδαπούς φιλοξενούμενους, καλές υπηρεσίες, ποιότητα και αξιοπιστία", καταλήγει το κείμενο της επιστολής.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024