Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΗ Celebrity Cruises αλλάζει βάζει πλώρη για Κωνσταντινούπολη
Για πρώτη φορά, η Celebrity Cruises στην Κωνσταντινούπολη

Η Celebrity Cruises αλλάζει βάζει πλώρη για Κωνσταντινούπολη

Με απώτερο προορισμό μια κρουαζιέρα διαφορετική από τις άλλες, η Celebrity Cruises μελέτησε, σχεδίασε και υλοποιεί ιδιαίτερα ελκυστικά ταξίδια άλλοτε προς και άλλοτε από την Κωνσταντινούπολη, μια πόλη που ανέκαθεν […]

Με απώτερο προορισμό μια κρουαζιέρα διαφορετική από τις άλλες, η Celebrity Cruises μελέτησε, σχεδίασε και υλοποιεί ιδιαίτερα ελκυστικά ταξίδια<...> άλλοτε προς και άλλοτε από την Κωνσταντινούπολη, μια πόλη που ανέκαθεν μαγνήτιζε επισκέπτες από όλο τον κόσμο. Το πολυαναμενόμενο και ανανεωμένο κρουαζιερόπλοιο Celebrity Constellation, με δυνατότητα φιλοξενίας πάνω από 2.000 επιβάτες, ξεκινά το πρώτο του ταξίδι στις 9 Σεπτεμβρίου του 2011. Ακολουθούν δύο ακόμα, 1 και 13 Οκτωβρίου.

Μετά από μία διανυκτέρευση στην Κωνσταντινούπολη, το Celebrity Constellation θα πλεύσει προς Έφεσο (Κουσάντασι), Μποντρούμ (Αλικαρνασσός) και Μαρμαρά στην Τουρκία. Επόμενος προορισμός η Ελλάδα με επισκέψεις στη Ρόδο, τη Σαντορίνη, τον Πειραιά, τη Μύκονο αλλά και τα Χανιά. Μετά από μια ημέρα εν πλω, το κρουαζιερόπλοιο θα επιστρέψει στην αφετηρία του, την Κωνσταντινούπολη. Σημειώνουμε ότι θα είναι η πρώτη φορά που τα λιμάνια στο Μποντρούμ (Αλικαρνασσός), Μαρμαρά και Χανιά θα υποδεχτούν κρουαζιερόπλοια της Celebrity Cruises.

Στις 7 Σεπτεμβρίου και 25 Οκτωβρίου 2011, το κρουαζιερόπλοιο Celebrity Constellation βάζει πλώρη για άλλες δύο καινούργιες κρουαζιέρες που αναμένεται να κεντρίσουν το ενδιαφέρον στους λάτρεις της κρουαζιέρας.

Στις 7 Σεπτεμβρίου ξεκινά 12ήμερη κρουαζιέρα από το Aμστερνταμ στην Κωνσταντινούπολη με επισκέψεις στο Βέλγιο (Μπριζ), στη Γαλλία (Χερβούργο), στην Ισπανία (Βίγκο), το Γιβραλτάρ, το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Σικελία, αλλά και την Αθήνα.

Η κρουαζιέρα 11 ημερών που θα πραγματοποιηθεί στις 25 Οκτωβρίου από Κωνσταντινούπολη προς Βαρκελώνη, ξεκινά με μία διανυκτέρευση στο λιμάνι Κωνσταντινούπολης. Ακολουθούν επισκέψεις στην Αθήνα, τη Νάπολη, τη Ρώμη και τη Φλωρεντία, αλλά και την Προβάνς στη Γαλλία. Πρόκειται για μια “διαδρομή”, που θα κλείσει με μια στάση στη Πάλμα ντε Μαγιόρκα.

Στις 5 Νοεμβρίου, το Celebrity Constellation θα επαναπροσδιοριστεί από την Βαρκελώνη στο Φορτ Λόντερντεϊλ της Φλόριντα σε ένα 14ήμερο υπερατλαντικό ταξίδι με προγραμματισμένες επισκέψεις στην Καρταχένα Ισπανίας, στο Γιβραλτάρ, στη Μαδέρα Πορτογαλίας, στην Τενερίφη και Λα Πάλμα των Κανάριων Νήσων.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024