Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΣήμα τουριστικής ποιότητας για την κινεζική αγορά
Τουρισμός και επιχειρηματικότητα

Σήμα τουριστικής ποιότητας για την κινεζική αγορά

Το China Outbound Tourism Quality Service Certification (QSC) προσφέρεται σε εταιρείες και οργανισμούς που στοχεύουν στους Κινέζους ταξιδιώτες και υποστηρίζεται από πολλούς διεθνείς οργανισμούς, όπως UNWTΟ, PATA, SKAL International, World Tourism Cities Federation κ.ά.

Το China Outbound Tourism Quality Service Certification (QSC) είναι ένα πρόγραμμα απονομής σήματος ποιότητας, που ξεκίνησε από τον China National Tourism Administration και το 2015, ανατέθηκε στην Ivy Alliance Tourism Consulting. Η tourism generis είναι Partner της Ivy Alliance και αποκλειστικός αντιπρόσωπος του QSC για την Ελλάδα και την Κύπρο.

Ο σκοπός του QSC είναι:
α. να συστήσει στους τουριστικούς πράκτορες της Κίνας τις ποιοτικές επιχειρήσεις εκτός Κίνας, που είναι προετοιμασμένες για να  εξυπηρετήσουν τους Κινέζους τουρίστες,
β. να βοηθήσει τους Κινέζους τουρίστες να επιλέξουν μία καλά προετοιμασμένη για να τους εξυπηρετήσει ποιοτική επιχείρηση στο εξωτερικό (ξενοδοχείο, ταξιδιωτικό πρακτορείο, εμπορικό κέντρο, μουσείο κλπ),
γ. να υποστηρίξει τους Κινέζους τουριστικούς πράκτορες στην προσπάθειά τους να συνεργαστούν με ποιοτικές τουριστικές επιχειρήσεις του εξωτερικού.

Το πρόγραμμα – σήμα ποιότητας QSC προσφέρεται σε εταιρείες και οργανισμούς που στοχεύουν στους Κινέζους ταξιδιώτες και υποστηρίζεται από πολλούς διεθνείς οργανισμούς, όπως UNWTΟ, PATA, SKAL International, World Tourism Cities Federation κ.ά.

Το σήμα ποιότητας QSC μπορούν να λάβουν: ξενοδοχεία, ταξιδιωτικά γραφεία, αξιοθέατα, μουσεία, θεματικά πάρκα, διοργανωτές εκδηλώσεων, εμπορικά κέντρα και τουριστικά καταστήματα.

Για περισσότερες πληροφορίες (κόστος και διαδικασία απόκτησης πιστοποίησης) παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

01/03/2024
29/02/2024
28/02/2024
27/02/2024
26/02/2024
23/02/2024