Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΤαϊλανδός αστυνομικός παραδέχτηκε ότι σκότωσε δύο βρετανούς τουρίστες

Ταϊλανδός αστυνομικός παραδέχτηκε ότι σκότωσε δύο βρετανούς τουρίστες

Ένας αστυνομικός από την Ταϊλάνδη παραδέχτηκε τελικά στην αναφορά του στο τμήμα ότι σκότωσε δύο βρετανούς τουρίστες, τους οποίους αναζητούσε για αρκετές εβδομάδες. Πρόκειται για τον Adam Lloyd και την […]

Ένας αστυνομικός από την Ταϊλάνδη παραδέχτηκε τελικά στην αναφορά του στο τμήμα ότι σκότωσε<...> δύο βρετανούς τουρίστες, τους οποίους αναζητούσε για αρκετές εβδομάδες.

Πρόκειται για τον Adam Lloyd και την Vanessa Arscott, που πυροβολήθηκαν θανάσιμα έξω από ένα εστιατόριο της πόλης Kanchanaburi στην Ταϊλάνδη.

Μάλιστα ο αστυνομικός δήλωσε ότι παραδέχομαι ότι πυροβόλησα τον Adam γιατί είχα τραυματιστεί από αυτόν πολύ άσχημα. Δεν σκόπευα να πυροβολήσω την Vanessa. Πυροβόλησα τον Adam γιατί με πάτησε στο πρόσωπο και αυτό ήταν πολύ μεγάλη προσβολή για μένα και δεν μπορούσα να το αντέξω”.

Παρόλα αυτά οι αυτόπτες μάρτυρες του περιστατικού αναφέρουν μία πολύ διαφορετική ιστορία, καθώς ισχυρίζονται ότι “ο αστυνομικός έτρεξε προς το μέρος της Vanessa και ύστερα την πυροβόλησε εν ψυχρώ τρεις φορές.

Οι αρχές της Ταϊλάνδης αναφέρουν ότι στον αστυνομικό πιθανότατα θα επιβληθεί η θανατική ποινή.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024