Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΤαξίδια στην Αρκτική και για Έλληνες

Ταξίδια στην Αρκτική και για Έλληνες

Ταξίδια στον Βόρειο Πόλο οργανώνουν από κοινού οι εταιρίες Murmansk Shipping Company (MSCO) και Poseidon Arctic Voyages, που αντιπροσωπεύονται στην Ελλάδα από το Hydra Travel. Η Poseidon Arctic Voyages είναι […]

Ταξίδια στον Βόρειο Πόλο οργανώνουν από κοινού οι εταιρίες Murmansk Shipping Company (MSCO) και Poseidon Arctic Voyages, που<...> αντιπροσωπεύονται στην Ελλάδα από το Hydra Travel.

Η Poseidon Arctic Voyages είναι η μοναδική Ρωσική εταιρία που οργανώνει ταξίδια στον Βόρεια Πόλο με παγοθραυστικά πλοία το οποίο διαθέτει την τελευταία τεχνολογία τόσο στις μηχανές του όσο και στον υπόλοιπο εξοπλισμό του.

Με ένα προσωπικό που επαγγελματικά είναι αποκλειστικά αφοσιωμένο στην Αρκτική η εταιρία κατάφερε να δημιουργήσει τις βάσεις εκείνες που της επιτρέπουν να λειτουργήσει σωστά στην τουριστική αγορά.

Πολλές ανακαλύψεις από τους ειδικούς της Poseidon Arctic Voyages είναι μοναδικές στο είδος τους και χωρίς προηγούμενο στην τουριστική αγορά εξασφαλίζοντας την επιτυχημένη οργάνωση ταξιδιών υψηλού επιπέδου.

Σήμερα η Αρκτική είναι ένα από τα τελευταία παρθένα οικοσυστήματα του πλανήτη. Όμως η οικολογική ισορροπία της περιοχής είναι ιδιαίτερα εύθραυστη. Λόγω των ακραίων κλιματικών συνθηκών της περιοχής η χλωρίδα και η πανίδα ζουν στα άκρα των αντοχών τους. Κάθε ανθρώπινη παρέμβαση στην περιοχή πρέπει να είναι ιδιαιτέρως προσεκτική και προσεκτικά σχεδιασμένη διότι σε αντίθετη περίπτωση οι συνέπειες θα είναι πιο σοβαρές από οπουδήποτε. Λαμβάνοντας όλα αυτά υπ` όψιν, η MSCO και η Poseidon οργανώνουν τις αποστολές τους με τέτοιο τρόπο ώστε να περιορίζουν στο ελάχιστο τις παρεμβάσεις στην άγρια ζωή και στο εύθραυστο φυσικό περιβάλλον της Αρκτικής.

Η ασφάλεια των ταξιδιωτών είναι ότι πιο σημαντικό. Το πλοίο είναι πιστοποιημένο από όλους τους διεθνείς οργανισμούς για ταξίδια τέτοιου τύπου. Το πλήρωμα, οι αρχηγοί και οι ειδικοί είναι πεπειραμένοι και εξειδικευμένοι στα ταξίδια και στις δραστηριότητες ακόμα και στις πιο δύσκολες συνθήκες παγετού!

Οι αποστολές πραγματοποιούνται τους καλοκαιρινούς μήνες κάθε χρόνου όπου οι καιρικές συνθήκες είναι οι καλύτερες της περιοχής και χωρίζονται σε δύο δρομολόγια: τη μοναδική αποστολή εξερεύνησης του Βόρειου Πόλου που προσφέρει τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες να εγγραφούν στο βιβλίο των ελάχιστων ανθρώπων που έχουν φτάσει στο Βόρειο Πόλο και στο δρομολόγιο εξερεύνησης του αρχιπελάγους του Franz Josef Land στο οποίο συναντάται η πλειοψηφία της πανίδας της Αρκτικής.

Όλες οι αποστολές περιλαμβάνουν διαλέξεις από διακεκριμένους επιστήμονες, πεπειραμένο αρχηγό με διδακτορικό και αμέτρητες εξερευνήσεις στο βιογραφικό του, 4 γεύματα ημερησίως, εκδρομές με ελικόπτερα και εκδρομές στη στεριά, jacket αποστολής, καμπίνες με όλες τις ανέσεις, θερμαινόμενη πισίνα και πολλά άλλα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024