Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΒραβείο Εντύπου Εξερχόμενου Τουρισμού για το Hydra Travel
Από τον HATTA

Βραβείο Εντύπου Εξερχόμενου Τουρισμού για το Hydra Travel

Με το “Βραβείο καλύτερου εντύπου εξερχόμενου τουρισμού” τιμήθηκε η μπροσούρα του ταξιδιωτικού οργανισμού Hydra Travel από το Σύνδεσμο των εν Ελλάδι τουριστικών ταξιδιωτικών γραφείων (HATTA) στα πλαίσια της διεθνούς έκθεσης […]

Με το “Βραβείο καλύτερου εντύπου εξερχόμενου τουρισμού” τιμήθηκε η μπροσούρα του ταξιδιωτικού οργανισμού<...> Hydra Travel από το Σύνδεσμο των εν Ελλάδι τουριστικών ταξιδιωτικών γραφείων (HATTA) στα πλαίσια της διεθνούς έκθεσης Philoxenia. Η βράβευση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2008 στην Θεσσαλονίκη και το βραβεία παρέλαβε ο κ. Ευάγγελος Σταυρόπουλος, γενικός διευθυντής του Hydra Travel, από τη βουλευτή κα `Αντζελα Γκερέκου.

Όπως δήλωσε ο κ. Σταυρόπουλος “η βράβευση αυτή αποτελεί μία αναγνώριση από τους συναδέλφους για την δουλειά που γίνεται στα έντυπά μας και που σαν σκοπό της έχει την ενημέρωση των πελατών μας και το άψογο αισθητικό αποτέλεσμα. Η άριστη γνώση που έχουμε για τους προορισμούς, μας επιτρέπει να τονίσουμε αυτά που πραγματικά ενδιαφέρουν χωρίς να χρησιμοποιούμε γενικότητες και κλισέ. Σε λίγες μέρες κυκλοφορεί η νέα έκδοση του εντύπου μας το οποίο έχει μεγαλώσει αισθητά και σε αριθμό σελίδων και σε πλήθος προορισμών και ξενοδοχείων ενώ παράλληλα ετοιμάζουμε και το νέο μας website, που πιστεύουμε ότι θα γίνει και αυτό σημείο αναφοράς”.

Συνεχίζοντας την πολιτικής ανάπτυξής του, ο ταξιδιωτικός οργανισμός Hydra Travel, εκτός από τις νέες μπροσούρες και το website που αναμένονται σύντομα προχώρησε και στην αλλαγή του λογοτύπου του, ενώ από τις 10 Νοεμβρίου 2008 μετακομίζει στα νέα του σύγχρονα γραφεία στην Γλυφάδα (Λ. Ποσειδώνος 93).

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024