Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΚαινούργιο ξενοδοχείο στη Κούβα από τα Sandals Resorts

Καινούργιο ξενοδοχείο στη Κούβα από τα Sandals Resorts

Τα `Sandals Resorts`, η αλυσίδα Ultra All Inclusive θέρετρων στην Καραϊβική, που ο ταξιδιωτικός οργανισμός Hydra Travel αντιπροσωπεύει αποκλειστικά στην Ελλάδα, εγκαινίασαν το καινούργιο ξενοδοχείο τους στην Κούβα, το `Sandals […]

Τα `Sandals Resorts`, η αλυσίδα Ultra All Inclusive θέρετρων στην Καραϊβική, που ο ταξιδιωτικός οργανισμός<...> Hydra Travel αντιπροσωπεύει αποκλειστικά στην Ελλάδα, εγκαινίασαν το καινούργιο ξενοδοχείο τους στην Κούβα, το `Sandals Princesa del Mar Resort & Spa` ενισχύοντας έτσι την δυναμική τους παρουσία στην χερσόνησο του Varadero μετά τα ιδιαίτερα πετυχημένα `Beaches Varadero` και `Sandals Royal Hicacos`.

Όπως όλα τα `Sandals` έτσι και αυτό απευθύνεται μόνο σε ζευγάρια και λειτουργεί με το πληρέστερο σύστημα διαμονής Ultra All Inclusive που περιλαμβάνει απεριόριστα φαγητά, ποτά, θαλάσσια σπορ κτλ.

Το πολυτελές αυτό θέρετρο βρίσκεται στην παραλία του Varadero και διαθέτει 434 σουίτες σε επτά κατηγορίες που ξεκινάνε από `Garden View Deluxe Junior Suites` μέχρι `Presidential Suite`. Κάθε σουίτα διαθέτει κλιματισμό, king size κρεβάτια, δορυφορική τηλεόραση, μπαλκόνι ή βεράντα, σίδερο, CD player και mini bar, που συμπληρώνεται καθημερινά και, φυσικά, περιλαμβάνεται στην τιμή.

Όσοι ταξιδιώτες επιλέξουν `concierge suites` θα έχουν επίσης στη διάθεση τους 24 ώρες room service, express check in – check out, δωρεάν κρουαζιέρα με catamaran, προτεραιότητα σε κρατήσεις εστιατορίων και αποκλειστικά εστιατόρια όπως το `Hill Hideaway Restaurant` που σερβίρει πρωινό με σαμπάνια, γεύμα και δείπνο.

Η πολιτική Ultra all-Inclusive των `Sandals` εξασφαλίζει απεριόριστα θαλάσσια σπορ συμπεριλαμβανομένων και καταδύσεων, θαλάσσιο σκι, windsurfing, catamaran αλλά και σπορ στεριάς όπως Βeach Volley, tennis, aerobics και υπερσύγχρονο γυμναστήριο.

Όσοι επιθυμούν απλά να γεμίσουν τις μπαταρίες τους μπορούν να χαλαρώσουν στην παραλία με άσπρη άμμο ή να απολαύσουν το Ευρωπαϊκό Spa που διαθέτει σάουνες, χαμάμ, πισίνες και πλήρη σειρά θεραπειών και προγραμμάτων.

Το φαγητό στο `Sandals Princesa del Mar` είναι μία μοναδική εμπειρία καθώς υπάρχουν 9 gourmet εστιατόρια και δύο club houses, που προσφέρουν ποιοτικά snacks και ποτά 24 ώρες. Τα εστιατόρια προσφέρουν κουζίνα από ολόκληρο τον κόσμο όπως Κουβανέζικη, Γαλλική, Ιταλική, Ιαπωνικό `tepenyaki` και διεθνή. Φυσικά όλα αυτά παρέχονται χωρίς καμία απολύτως χρέωση κάτι που ισχύει και για τα ποτά, αλκοολούχα και μη, που προσφέρονται στα πολλά bars του ξενοδοχείου.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024