Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΚρουαζιέρεςΚρουαζιέρες στα ποτάμια της Ευρώπης και της Κίνας για τους Έλληνες ταξιδιώτες

Κρουαζιέρες στα ποτάμια της Ευρώπης και της Κίνας για τους Έλληνες ταξιδιώτες

Ο ταξιδιωτικός οργανισμός Hydra Travel καλωσορίζει στην ελληνική αγορά την εταιρία Viking River Cruises, ο στόλος της οποίας πραγματοποιεί κρουαζιέρες στα ποτάμια της Ευρώπης και της Κίνας, διαθέτοντας ευρύχωρους κοινόχρηστους […]

Ο ταξιδιωτικός οργανισμός Hydra Travel καλωσορίζει στην ελληνική αγορά την εταιρία<...> Viking River Cruises, ο στόλος της οποίας πραγματοποιεί κρουαζιέρες στα ποτάμια της Ευρώπης και της Κίνας, διαθέτοντας ευρύχωρους κοινόχρηστους χώρους, υψηλή τεχνολογία, άνετες καμπίνες, προσωπικό service και φαγητό υψηλού γαστρονομικού επιπέδου.

Τα πλοία-ξενοδοχεία της Viking, που χαρακτηρίζονται για τις αργές διαδρομές τους -αν και ζούμε σε μια εποχή ταχύτητας-, εκτός από το ότι τηρούν τα υψηλότερα standards ασφαλείας προσφέρουν και ότι ζητάει ο απαιτητικός ταξιδιώτης, όπως τεράστια σαλόνια και bars, ζεστές βιβλιοθήκες και πολυτελή εστιατόρια. Όλοι οι δημόσιοι χώροι διαθέτουν πανοραμικά παράθυρα, ενώ στα καταστρώματα οι πελάτες μπορούν να κάνουν ηλιοθεραπεία ή να πιουν ένα ποτό. Ακόμα, στο πλοίο υπάρχουν πολλές δραστηριότητες, όπως πρωινή γυμναστική, βραδινή διασκέδαση με ζωντανή μουσική και πολλά άλλα. Επίσης, όσον αφορά στις καμπίνες των πλοίων, όλες είναι εξωτερικές με μεγάλα παράθυρα, κλιματιζόμενες, διαθέτουν τηλέφωνο, τηλεόραση, πιστολάκι μαλλιών κτλ..

Σχετικά με τις διαδρομές που πραγματοποιούνται, αναφέρεται ότι μαζί με τις κρουαζιέρες στην Γαλλία, τη Ρωσία και την Ουκρανία υπάρχουν και διαδρομές στους ποταμούς Rhine, Main, Moselle, Elbe και Danube. Aλλα δρομολόγια περιλαμβάνουν μία μουσική κρουαζιέρα που ξεκινάει και τελειώνει στη Βιέννη, κρουαζιέρες στη Μαύρη Θάλασσα ή τη διαδρομή Μόσχα – Αγία Πετρούπολη.
Επιπρόσθετα, η Viking River Cruises, ξεφεύγοντας από την Ευρώπη, πραγματοποιεί κρουαζιέρες και στην Κίνα με δρομολόγια στον Yangtze River με διαμονή σε 5 αστέρων ξενοδοχεία στο Πεκίνο και στη Σαγκάη. Στα πακέτα της Κίνας εκτός από τη διαμονή, τα φαγητά και της μεταφορές περιλαμβάνονται όλα τα ποτά, οι εκδρομές – ξεναγήσεις και εσωτερικές πτήσεις και πολυτελή ξενοδοχεία όπου χρειάζεται.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024