Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΒραβείο ως ο Καλύτερος Προορισμός της Καραϊβικής στο Barbados

Βραβείο ως ο Καλύτερος Προορισμός της Καραϊβικής στο Barbados

Το νησί των Barbados ψηφίστηκε ως “ο Καλύτερος Προορισμός της Καραϊβικής” από την Διεθνή Τουριστική Κοινότητα κατά τη διάρκεια των World Travel Awards 2003 στη Νέα Υόρκη. Δεκάδες χιλιάδες τουριστικοί […]

Το νησί των Barbados ψηφίστηκε ως “ο Καλύτερος Προορισμός της Καραϊβικής” από την Διεθνή Τουριστική Κοινότητα κατά<...> τη διάρκεια των World Travel Awards 2003 στη Νέα Υόρκη.

Δεκάδες χιλιάδες τουριστικοί πράκτορες από περισσότερες από 200 χώρες καλέστηκαν να ψηφίσουν για τα φετινά βραβεία και το νησί των Barbados ονομάστηκε “ο καλύτερος προορισμός της Καραϊβικής” και κέρδισε διεθνή αναγνώριση με τους τίτλους “ο καλύτερος προορισμός της Καραϊβικής για συνέδρια” και “το καλύτερο αεροδρόμιο της Καραϊβικής”. Επιπρόσθετα, το ξενοδοχείο Sandy Lane επιλέχθηκε ως “ο καλύτερος προορισμός γκολφ της Καραϊβικής” και το ξενοδοχείο Villa Nova ονομάστηκε “το καλύτερο boutique ξενοδοχείο της Καραϊβικής”.

Ο οργανισμός τουρισμού των Barbados (ΒΤΑ) εκφράζει την ευγνωμοσύνη του για την αναγνώριση αυτή και τονίζει ότι η υποστήριξη των πρακτόρων βοήθησε στην κατάκτηση του βραβείου. Επίσης, ο BTA διαβεβαιώνει τους πράκτορες ότι θα παραμείνει κοντά τους και θα τους στηρίζει όσο καλύτερα μπορεί. Το πρόγραμμα “best of Barbados” που ο BTA εισήγαγε πέρυσι έδωσε κίνητρο στους Ευρωπαίους να επισκεφτούν το νησί με διάφορα δώρα όπως μία νύχτα δωρεάν διαμονή, εκπτώσεις σε εκδρομές και άλλα, σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία. Το πρόγραμμα ισχύει για λίγες ημέρες ακόμα ως τις 15 Δεκεμβρίου 2003. Στην Ελλάδα, ο οργανισμός των Barbados εκπροσωπείται από το Hydra Travel.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024