Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΑπάντηση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής προς την ΕΞΑ για θέματα ασφάλειας

Απάντηση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής προς την ΕΞΑ για θέματα ασφάλειας

Σε συνέχεια των διαβημάτων, στα οποία έχει προβεί κατά το παρελθόν η Ένωση Ξενοδόχων Αττικής – ΕΞΑ προς τις αρμόδιες αρχές αναφορικάμε τα προβλήματα ασφαλείας της περιοχής, η Γενική Αστυνομική […]

Σε συνέχεια των διαβημάτων, στα οποία έχει προβεί κατά το παρελθόν η Ένωση Ξενοδόχων Αττικής – ΕΞΑ προς τις αρμόδιες αρχές αναφορικά<...>με τα προβλήματα ασφαλείας της περιοχής, η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής έστειλε πρόσφατα απαντητική επιστολή, στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρονται τα ακόλουθα:

  • Το μήνα Απρίλιο διενεργήθηκαν 270 περιπολίες σε ευαίσθητες περιοχές της πρωτεύουσας, ελέγχθηκαν 2.368 άτομα και συνελήφθηκαν 24.

  • Η περιοχή των Εξαρχείων αστυνομεύεται στενά.

  • Το τμήμα λαθρομετανάστευσης προέβη σε ελέγχους 3.348 ατόμων κατά τους οποίους βεβαιώθηκαν 16 παραβάσεις.


Επιπλέον διεξάγονται αυστηροί έλεγχοι στην ευρύτερη περιοχή της Πλατείας Βάθη και σε άλλες πλατείες για την πάταξη του παρεμπορίου και καταστολής της εγκληματικότητας.

“Δυστυχώς όμως”, όπως αναφέρει η ΕΞΑ “παρόλα τα παρατιθέμενα στατιστικά στοιχεία της Αστυνομικής Διεύθυνσης, η καθημερινή πραγματικότητα είναι διαφορετική. Τα ξενοδοχεία – μέλη μας που δραστηριοποιούνται `στις ευαίσθητες περιοχές της πρωτεύουσας`, σε καθημερινή βάση μας καταγγέλλουν προβλήματα που αφορούν στην παρεμπόδιση της λειτουργίας τους λόγω ανάπτυξης του παρεμπορίου, οχλήσεις τουριστών από `κοινές γυναίκες` ή από ναρκομανείς, κλοπές από διάφορους περιθωριακούς, κ.λ.π.”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024