Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίδ-Ε.ΚΑΤ.Ο: Συμβουλές προς τους τουρίστες για τα πακέτα του Πάσχα

δ-Ε.ΚΑΤ.Ο: Συμβουλές προς τους τουρίστες για τα πακέτα του Πάσχα

Προσοχή στα τουριστικά πακέτα συνιστά, ενόψει των διακοπών του Πάσχα, το δίκτυο Ελληνικών Καταναλωτικών Οργανώσεων (δ-Ε.ΚΑΤ.Ο), και προειδοποιεί τους τουρίστες να ελέγχουν ακόμα και τα μικρά γράμματα των προσφορών. Το […]

Προσοχή στα τουριστικά πακέτα συνιστά, ενόψει των διακοπών του Πάσχα, το δίκτυο Ελληνικών Καταναλωτικών Οργανώσεων (δ-Ε.ΚΑΤ.Ο), και<...> προειδοποιεί τους τουρίστες να ελέγχουν ακόμα και τα μικρά γράμματα των προσφορών.

Το δ-Ε.ΚΑΤ.Ο συμβουλεύει τους καταναλωτές να προσέξουν καλά τους όρους που αναγράφονται στα συμβόλαια. Συγκεκριμένα, πρέπει να προσέχουν αν στην τιμή των εισιτηρίων συμπεριλαμβάνεται και το κόστος των φόρων.

Επίσης, το δ-Ε.ΚΑΤ.Ο τονίζει ότι όσοι θέλουν να ταξιδέψουν θα πρέπει να συγκρίνουν τις προσφορές από πολλά τουριστικά γραφεία και να ελέγξουν τις τιμές, καθώς ποικίλουν ανάλογα με τις υπηρεσίες που περιλαμβάνονται, αλλά και την τουριστική περίοδο.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024