Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΕγκρίθηκε η έκδοση καταλόγου ξενοδοχείων της Περιφέρειας Α. Μακεδονίας – Θράκης

Εγκρίθηκε η έκδοση καταλόγου ξενοδοχείων της Περιφέρειας Α. Μακεδονίας – Θράκης

Στην έγκριση της έκδοσης καταλόγου ξενοδοχείων της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης προχώρησε ο γενικός γραμματέας της Περιφέρειας, κ. Μιχάλης Αγγελόπουλος. Πιο συγκεκριμένα, για την υλοποίηση της ενέργειας `Σχεδιασμός και […]

Στην έγκριση της έκδοσης καταλόγου ξενοδοχείων της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης<…> προχώρησε ο γενικός γραμματέας της Περιφέρειας, κ. Μιχάλης Αγγελόπουλος.

Πιο συγκεκριμένα, για την υλοποίηση της ενέργειας `Σχεδιασμός και εκτύπωση τουριστικού καταλόγου ξενοδοχείων και καταλυμάτων της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης`, του έργου `Τουριστική προβολή της Περιφέρειας Α.Μ.-Θ. 2003 – 2004` εγκρίθηκε το ποσό χρηματοδότησης ύψους 45.000 ευρώ.

Σε δηλώσεις του ο κ. Αγγελόπουλος τόνισε ότι “το έργο είναι ιδιαίτερα σημαντικό”, ενώ, όπως συμπλήρωσε “η έκδοση καταλόγου των ξενοδοχειακών υποδομών συνιστά μέρος του συνολικότερου στρατηγικού σχεδιασμού της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης για την τουριστική ανάταση της περιοχής”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024