Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΓενική συνέλευση και ημερίδα ετοιμάζει η ΠΟΕΤ μέσα στο Μάϊο

Γενική συνέλευση και ημερίδα ετοιμάζει η ΠΟΕΤ μέσα στο Μάϊο

Στη Ρόδο θα πραγματοποιήσει την ετήσια τακτική γενική της συνέλευση η Πανελλήνια Ομοσπονδία Επιχειρήσεων Τουρισμού (ΠΟΕΤ), 15 και 16 Μαΐου 2004, στο ξενοδοχείο Olympic Palace (Ιξιά Ρόδου)…

Στη Ρόδο θα πραγματοποιήσει την ετήσια τακτική γενική της συνέλευση η Πανελλήνια Ομοσπονδία Επιχειρήσεων Τουρισμού (ΠΟΕΤ)<...>, 15 και 16 Μαΐου 2004, στο ξενοδοχείο Olympic Palace (Ιξιά Ρόδου), με συνδιοργανωτή την Ένωση Τουριστικών Γραφείων Ρόδου.

Έχουν κληθεί να παρευρεθούν εκπρόσωποι της Κυβέρνησης και των πολιτικών κομμάτων, ενώ έχουν αποδεχθεί την πρόσκληση ο Γενικός Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής της Ν. Δημοκρατίας Ευάγγελος Μεϊμαράκης, ο Υπουργός Αιγαίου & Νησιωτικής Πολιτικής Αριστοτέλης Παυλίδης, ο Υφυπουργός Τουρισμού Αναστάσιος Λιάσκος, Βουλευτές, εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ο Πρόεδρος της ΠΟΞ Βασίλης Μηναϊδης, πρόεδροι επιχειρηματικών ενώσεων, τουριστικοί πράκτορες, ξενοδόχοι, δημοσιογράφοι και γενικά όλοι οι ασχολούμενοι με τον τουρισμό της χώρας μας.

Η ημερίδα, που θα πραγματοποιηθεί στις 16 Μαΐου 2004, αποτελείται από τις δύο παρακάτω ενότητες:

  • “Ο τουρισμός στην περιφέρεια” με κεντρικό ομιλητή τον Υπουργό Αιγαίου κ. Αριστοτέλη Παυλίδη
  • “Το παρόν και το μέλλον του Ελληνικού τουρισμού” , με κεντρικό ομιλητή τον Υφυπουργό κ. Αναστάσιο Λιάσκο.

Στόχος της ημερίδας είναι να γίνει ανασκόπηση της τρέχουσας τουριστικής κατάστασης, με ιδιαίτερη αναφορά στις αναγκαίες περιφερειακές πολιτικές για τις τουριστικές περιοχές της χώρας και να εξετασθεί το παρόν και το μέλλον του Ελληνικού Τουρισμού, όπως διαγράφεται πλέον με την νέα κυβέρνηση και τους νέους υπουργούς.

Επιπλέον θα κατατεθούν προτάσεις για τις νέες απαιτούμενες στρατηγικές και τους νέους τρόπους προβολής και διαφήμισης της χώρας μας στο εξωτερικό, έτσι ώστε να δημιουργηθούν οι συνθήκες για την αλλαγή του σημερινού αρνητικού κλίματος.

Θα γίνει επίσης ιδιαίτερη αναφορά και για τις δικές μας ευθύνες στον τρόπο που παρέχουμε τις υπηρεσίες μας προς τους τουρίστες μας και πώς τα αρνητικά δημοσιεύματα στον διεθνή Τύπο βλάπτουν τον τουρισμό, σε συνδυασμό με την ανάγκη ολοκληρωμένης διαχείρισης των κρίσεων που κατά καιρούς παρουσιάζονται.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024