Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίGreek Properties – Turkish Tourism Investors Event στην Κωνσταντινούπολη
Επενδύσεις

Greek Properties – Turkish Tourism Investors Event στην Κωνσταντινούπολη

Στόχος της εκδήλωσης 'Greek Properties – Turkish Tourism Investors Event' είναι η παρουσίαση ελληνικών τουριστικών ακινήτων σε Τούρκους επενδυτές για συνέργειες, πώληση, μίσθωση, συνεκμετάλλευση, management, κ.λπ., ενισχύοντας παράλληλα τις επενδύσεις και συμβάλλοντας αποφασιστικά στην ανάπτυξη των σχέσεων των δυο χωρών Ελλάδας και Τουρκίας.

Οι εταιρείες Tourism Plus – Global Tourism Consultants και Mamaras & Partners Consulting Company, σε συνεργασία με την Ένωση Τουριστικών Γραφείων Τουρκίας (ΤURSAB), διοργανώνουν το πρώτο “Greek Properties – Turkish Tourism Investors Event”, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 22 Μαΐου και ώρα 13:30, στο ξενοδοχείο Eresin Taxim Premier Hotel της Κωνσταντινούπολης.

Στόχος της συγκεκριμένης εκδήλωσης είναι η παρουσίαση ελληνικών τουριστικών ακινήτων σε Τούρκους επενδυτές για συνέργειες, πώληση, μίσθωση, συνεκμετάλλευση, management, κ.λπ., ενισχύοντας παράλληλα τις επενδύσεις και συμβάλλοντας αποφασιστικά στην ανάπτυξη των σχέσεων των δυο χωρών Ελλάδας και Τουρκίας.

Χαιρετισμούς θα απευθύνουν οι κ.κ. Ali Yucelen, πρόεδρος της TUGIAD, Kasim Zoto, μέλος ΔΣ της TUROB, Murat Ersoy, πρόεδρος της TYD, Osman Ayik, πρόεδρος της TUROFED, Ιωάννης Καρκάνης, σύμβουλος του Γενικού Προξενείου της Ελλάδας στην Κωνσταντινούπολη, Basaran Ulusoy, πρόεδρος της TURSAB, Ahmet Misbah Demircan, δήμαρχος Beyoglu, Kadir Topbas, δήμαρχος της Κωνσταντινούπολης, Bulent Akarcali, πρ. υπουργός Υγείας και Τουρισμού της Τουρκικής Δημοκρατίας, Κώστας Μαμάρας από την Mamaras & Partners, Γιάννης Μπουτάρης, δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Ιωάννης Μανδρίνος, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών και Εμπόρων Νομού Θεσσαλονίκης & του Συνδέσμου Επιχειρηματιών Ελλάδος, Μιχάλης Ζορπίδης, πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, και Utku Yazan, γενικός διευθυντής της Turkish Airlines στη Θεσσαλονίκη.

Επίσης, θα γίνει παρουσίαση της Θεσσαλονίκης από τον αντιδήμαρχο Τουρισμού, κ. Σπύρο Πέγκα, καθώς και παρουσιάσεις του νομικού και οικονομικού περιβάλλοντος για Τούρκους επενδυτές τουρισμού από τον κ. Θεόδωρο Σουμπάση και τον δρ. Νίκο Χουρβουλιάδη, ενώ ο κ. Νίκος Σαπουντζής από την Tourism Plus θα πραγματοποιήσει παρουσίαση της τουριστικής ανάπτυξης της Ελλάδας.

Τέλος, θα γίνουν παρουσιάσεις ακινήτων και Β2Β συναντήσεις με Τούρκους επενδυτές τουρισμού.

Οι μεγάλοι επενδυτικοί όμιλοι της γείτονος που έχουν δηλώσει συμμετοχή, αλλά και το ενδιαφέρον από τηλεοπτικούς σταθμούς και εφημερίδες να καλύψουν το γεγονός, προδιαγράφουν το αποτέλεσμα και ενισχύουν την επιτυχία του συγκεκριμένου εγχειρήματος, σύμφωνα με τους διοργανωτές.

Το επενδυτικό αυτό forum τελεί υπό την αιγίδα του Τουρκικού Προξενείου στην Θεσσαλονίκη και της Turkish Airlines.

Στη φωτογραφία, στιγμιότυπο από τη συνάντηση με τον πρόεδρο της TURSAB. Από αριστερά προς τα δεξιά ο κ.  Νίκος Κ. Σαπουντζής από την Tourism Plus, ο κ. Basaran Ulusoy, πρόεδρος της TURSAB και ο κ. Κωνσταντίνος Μαμάρας από την Μamaras & Partners.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024