Στο πλαίσιο της πρότυπης ετήσιας διοργάνωσης για τον πολιτισμό, την καινοτομία και το σύγχρονο γαστρονομικό γίγνεσθαι, τα μοναδικά κρασιά του ιστορικού Κτήματος Γκλίναβος φιλοξενήθηκαν στο Μουσείο Μπενάκη. Για τρεις ημέρες […]
Στο πλαίσιο της πρότυπης ετήσιας διοργάνωσης για τον πολιτισμό, την καινοτομία και το σύγχρονο γαστρονομικό γίγνεσθαι, τα μοναδικά κρασιά του ιστορικού Κτήματος Γκλίναβος φιλοξενήθηκαν στο Μουσείο Μπενάκη. Για τρεις ημέρες -9, 10 και 11 Μαΐου- και κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ “Ημέρες Γαστρονομίας” 2014 παρουσιάστηκε στο Μουσείο Μπενάκη (Πειραιώς 138), ο αυθεντικός χάρτης των ελληνικών γεύσεων, των τοπικών παραγωγών, των πρωτοβουλιών αλλά και της κουλτούρας των ανθρώπων που δημιουργούν, καινοτομούν και επιμένουν να παράγουν ελληνικά και ποιοτικά. Το Κτήμα Γκλίναβος συμμετείχε, ως μοναδικός εκπρόσωπος της περιοχής της Ζίτσας, στην Πρότυπη Έκθεση με επιλεγμένα και υψηλής ποιότητας τοπικά προϊόντα από όλη την Ελλάδα, που πραγματοποιήθηκε στο αίθριο του Μουσείου Μπενάκη. Σε αυτήν την ετήσια συνάντηση εμπνευσμένων ιστοριών γεύσης και πολιτισμού, το Κτήμα Γκλίναβος είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει τα μοναδικής ποιότητας και αξίας κρασιά και αποστάγματά του σε ένα αντιπροσωπευτικό σύνολο επισκεπτών από όλο το φάσμα της επιχειρηματικής, τουριστικής και καλλιτεχνικής δραστηριότητας.
Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.