Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΗ Θεσσαλονίκη προβάλλεται μέσω του twitter.com
Στόχος να τονωθεί το τουριστικό ενδιαφέρον για τη Θεσσαλονίκη στη νεολαία

Η Θεσσαλονίκη προβάλλεται μέσω του twitter.com

Το τουριστικό πρόσωπο της Θεσσαλονίκης σε ένα διεθνές, νεανικό κοινό προβάλλει ο Οργανισμός Τουριστικής Προβολής και Μάρκετινγκ του Νομού Θεσσαλονίκης, ο οποίος εδώ και λίγες μέρες έχει αναρτήσει ξεχωριστή ιστοσελίδα […]

Το τουριστικό πρόσωπο της Θεσσαλονίκης σε ένα διεθνές, νεανικό κοινό προβάλλει ο Οργανισμός Τουριστικής Προβολής και Μάρκετινγκ του Νομού Θεσσαλονίκης, ο οποίος<...> εδώ και λίγες μέρες έχει αναρτήσει ξεχωριστή ιστοσελίδα για την πόλη στο twitter.com, έναν από τους δημοφιλέστερους ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης (). “Θέλουμε να προωθήσουμε την αναγνωρισιμότητα της Θεσσαλονίκης και της ευρύτερης περιοχής ως προορισμού τουριστικού ενδιαφέροντος μέσω και του Διαδικτύου”, τόνισε ο νομάρχης και πρόεδρος του Οργανισμού Τουριστικής Προβολής και Μάρκετινγκ, κ. Παναγιώτης Ψωμιάδης. “Είναι εξαιρετικά σημαντικό να ενισχύεται η παρουσία της Θεσσαλονίκης μας on line, ιδιαίτερα μέσα από ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης, που αποτελούν την πλέον ισχυρή διαδρομή επιρροής στην κοινή γνώμη και απευθύνονται σε μεγάλα κοινωνικά στρώματα διεθνώς και ιδιαίτερα των νέων”, υπογράμμισε η γενική διευθύντρια του Οργανισμού Τουριστικής Προβολής και Μάρκετινγκ, κα Μαριάννα Τσουλιά.

Στόχος της πρωτοβουλίας είναι να τονωθεί το τουριστικό ενδιαφέρον για τη Θεσσαλονίκη, ιδιαίτερα στη νεολαία. Αξίζει να σημειωθεί ότι μεγάλοι τουριστικοί προορισμοί του κόσμου, όπως το Λονδίνο, η Νέα Υόρκη, το Σικάγο κ.λπ., επιδίωξαν ήδη την παρουσία τους στο Διαδίκτυο. Σύμφωνα με πρόσφατα στοιχεία της Google Trends, το ενδιαφέρον και η ανάπτυξη του Twitter ως μέσου επικοινωνίας διεθνώς σημειώνει ραγδαία και κατακόρυφη άνοδο, διότι διασημότητες, μεγάλες εταιρείες και τουριστικοί προορισμοί σπεύδουν να φιλοξενήσουν εκεί το δικτυακό προφίλ τους.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024