Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΊδρυση ανεξάρτητου φορέα για την κρουαζιέρα
Ο φορέας θα έχει ονομασία Ένωση Εφοπλιστών Επιβατηγών Πλοίων και Φορέων Ναυτιλίας

Ίδρυση ανεξάρτητου φορέα για την κρουαζιέρα

Αποχωρήσαντα μέλη από τον Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Επιβατηγού Ναυτιλίας ίδρυσαν νέο, ανεξάρτητο φορέα για την κρουαζιέρα, με την επωνυμία Ένωση Εφοπλιστών Επιβατηγών Πλοίων και Φορέων Ναυτιλίας.

Στην ίδρυση ανεξάρτητου φορέα που θα εκπροσωπεί την κρουαζιέρα, με την επωνυμία Ένωση Εφοπλιστών Επιβατηγών Πλοίων και Φορέων Ναυτιλίας, προχώρησαν μέλη του κλάδου, τα οποία αποχώρησαν από το Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Επιβατηγού Ναυτιλίας.

“Οδηγηθήκαμε σε αυτήν την απόφασή μας, διότι αντιλαμβανόμεθα και αναγνωρίζουμε πλήρως ότι οι κλάδοι των ακτοπλοϊκών και των οχηματαγωγών πλοίων αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα αυτή την εποχή πολλά σοβαρά και δυσεπίλυτα προβλήματα και ο μόνος τρόπος αντιμετώπισής τους είναι να υπάρξει μια ισχυρή και ενιαία εκπροσώπηση από έναν ισχυρό σύνδεσμο”, τονίζεται σε ανακοίνωση του νέου φορέα για την κρουαζιέρα.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024