Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΚοινή πολιτική αερομεταφορών μεταξύ Π.Ε.ΤΑ.Γ.Α. και HATTA

Κοινή πολιτική αερομεταφορών μεταξύ Π.Ε.ΤΑ.Γ.Α. και HATTA

Η ανάγκη χάραξης κοινής πολιτικής μεταξύ Πανελλήνιας Ένωσης Ταξιδιωτικών Γραφείων Αερομεταφορών (Π.Ε.ΤΑ.Γ.Α.) και Συνδέσμου των εν Ελλάδι Ταξιδιωτικών και Τουριστικών Γραφείων (HATTA) για την αντιμετώπιση των θεμάτων και προβλημάτων του […]

Η ανάγκη χάραξης κοινής πολιτικής μεταξύ Πανελλήνιας Ένωσης Ταξιδιωτικών Γραφείων Αερομεταφορών (Π.Ε.ΤΑ.Γ.Α.) και Συνδέσμου<...> των εν Ελλάδι Ταξιδιωτικών και Τουριστικών Γραφείων (HATTA) για την αντιμετώπιση των θεμάτων και προβλημάτων του κλάδου και ειδικότερα των αερομεταφορών εκφράστηκε ομόφωνα στην πρώτη συνεδρίαση του νέου διοικητικού συμβουλίου της Π.Ε.ΤΑ.Γ.Α. μετά την εκλογή του από την γενική συνέλευση και την συγκρότηση του σε σώμα που πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα.

Κατόπιν πρόσκλησης του νέου προέδρου της Π.Ε.ΤΑ.Γ.Α. κ. Ευάγγελου Σταυρόπουλου παρέστησαν και τίμησαν την πρώτη αυτή συνεδρίαση ο πρόεδρος του HATTA κ. Γιάννης Ευαγγέλου, μέλος της επιτροπής αεροπορικών θεμάτων καθώς και αρκετά μέλη της Π.Ε.ΤΑ.Γ.Α. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι παρευρισκόμενοι σε αυτή την συνάντηση αντιπροσώπευαν την μεγάλη πλειοψηφία της παραγωγής αεροπορικών εισιτηρίων της Ελληνικής αγοράς.

“Το μήνυμα που στέλνουμε προς όλους τους συνάδελφους από αυτή την διευρυμένη συνάντηση είναι ότι “συμπλέομε και συμμετέχουμε όλοι ενεργά”, ανέφερε ο κ. Σταυρόπουλος.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024