Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΛιάσκος: Σημαντικοί για την Αθήνα οι Europe Corporate Games

Λιάσκος: Σημαντικοί για την Αθήνα οι Europe Corporate Games

“Ο αθλητισμός τόσο ως θέαμα, όσο και ως ενεργή εμπειρία έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον σημαντικών οικονομικών παραγόντων. Γι` αυτόν τον λόγο, ένας από τους ραγδαία αναπτυσσόμενους τομείς της τουριστικής αγοράς είναι αυτός του Τουριστικού Αθλητισμού και μια από τις σημαντικές δραστηριότητες…

“Ο αθλητισμός τόσο ως θέαμα, όσο και ως ενεργή εμπειρία έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον σημαντικών οικονομικών παραγόντων. Γι` αυτόν τον λόγο,<...>ένας από τους ραγδαία αναπτυσσόμενους τομείς της τουριστικής αγοράς είναι αυτός του Τουριστικού Αθλητισμού και μια από τις σημαντικές δραστηριότητες στο πλαίσιο του τουριστικού αθλητισμού είναι η διοργάνωση διαφόρων αθλητικών αγώνων όπως είναι οι Europe Corporate Games. Αυτά τόνισε σε μήνυμά του ο Υφυπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης, κ. Αναστάσιος Λιάσκος, σχετικά με τους `Europe Corporate Games`, που θα γίνουν στην Αθήνα από 4 – 6 Νοεμβρίου.

Συνεχίζοντας, ο κ. Λιάσκος επεσήμανε τα εξής: “Σήμερα η κυβερνητική μεταολυμπιακή στρατηγική υλοποιείται με την μεγιστοποίηση της χρήσης των αθλητικών εγκαταστάσεων για άθληση του κοινού, πέρα από τα στενά πλαίσια των επίσημων αθλητικών αγώνων, αλλά και με την διεύρυνση των δυνατοτήτων αξιοποίησης των εγκαταστάσεων για την στήριξη πολλαπλών δραστηριοτήτων. Αποτέλεσμα αυτής της πολιτικής είναι η διοργάνωση στην Αθήνα των Europe Corporate Games, των οποίων η σπουδαιότητα σε Αθλητικό, Επιχειρηματικό και Τουριστικό επίπεδο είναι σημαντική”.

“Τα δρώμενα των αγώνων, – κατέληξε ο κ. Λιάσκος – παράλληλα με την σύσφιξη των επιχειρηματικών σχέσεων και την διεθνή φιλία των επιχειρηματικών ομάδων που θα συμμετάσχουν, θα ενισχύσουν σημαντικά την διεθνή προβολή της διοργανώτριας πόλης και του τουρισμού στον επιχειρηματικό κόσμο του εξωτερικού. Χαιρετίζουμε με ιδιαίτερη ικανοποίηση λοιπόν, πρωτοβουλίες όπως είναι η διοργάνωση των Europe Corporate Games, που συμβάλλουν ουσιαστικά στην τουριστική ανάπτυξη και προβολή της χώρας μας”.

Τέλος, να υπενθυμιστεί ότι περισσότερα από 2.000 στελέχη μεγάλων και μεσαίων επιχειρήσεων θα έρθουν στην Αθήνα για να πάρουν μέρος στους Europe Corporate Games, που θα πραγματοποιηθούν στην χώρα μας από τις 4 – 6 Νοεμβρίου 2005, ενώ σύμφωνα με τους διοργανωτές “πρόκειται για το μεγαλύτερο πολυαθλητικό γεγονός, μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες, που θα φιλοξενηθεί στην πρωτεύουσα”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024