Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΝΔ: ‘Αχίλλειος πτέρνα’ των θαλάσσιων μεταφορών οι βλάβες στα πλοία

ΝΔ: ‘Αχίλλειος πτέρνα’ των θαλάσσιων μεταφορών οι βλάβες στα πλοία

‘Αχίλλειος πτέρνα’ των θαλάσσιων μεταφορών θα αποδειχθούν οι συχνές βλάβες στα πλοία της ακτοπλοΐας τόνισε ο υπεύθυνος του Τομέα Εμπορικής Ναυτιλίας της ΝΔ, Βουλευτής Β΄ Αθηνών Μ. Βαρβιτσιώτης. Η ακτοπλοΐα […]

'Αχίλλειος πτέρνα' των θαλάσσιων μεταφορών θα αποδειχθούν οι συχνές βλάβες στα πλοία της ακτοπλοΐας τόνισε ο υπεύθυνος του<...> Τομέα Εμπορικής Ναυτιλίας της ΝΔ, Βουλευτής Β΄ Αθηνών Μ. Βαρβιτσιώτης.

Η ακτοπλοΐα κινδυνεύει να χάσει το πλεονέκτημα που απέκτησε από τη μεταφορά του αεροδρομίου στα Σπάτα λόγω των συχνών βλαβών και των καθυστερήσεων που παρατηρούνται τελευταία στα πλοία και τα δρομολόγιά τους. Μόνο στο δίμηνο Ιούνιος – Ιούλιος οι βλάβες στα πλοία της ακτοπλοΐας που έχουν καταγραφεί ξεπερνούν τις σαράντα επισημαίνει ο κ. Βαρβιτσιώτης.

"Η εκ των υστέρων κινητοποίηση της πολιτικής ηγεσίας του ΥΕΝ για την αντιμετώπιση του φαινομένου ασφαλώς δεν μπορεί να αποτελέσει άλλοθι για την εικόνα που παρουσιάζουν οι ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες και βεβαίως δεν πρόκειται να συμβάλλουν στην αντιμετώπιση των προβλημάτων", σημειώνει, και τονίζει ότι: "Για μια ακόμη φορά αποδεικνύεται η προχειρότητα και η ανικανότητα της κουρασμένης κυβέρνησης να αντιμετωπίσει απλά καθημερινά προβλήματα, αλλά και η πλήρης αναξιοπιστία της κρατικής μηχανής".

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024