Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΟ τουρισμός μπορεί να αποτελέσει για την Αθήνα μια σίγουρη αναπτυξιακή προοπτική
Συνάντηση της Ο. Κεφαλογιάννη με τον δήμαρχο Αθηναίων κ. Γιώργο Καμίνη

Ο τουρισμός μπορεί να αποτελέσει για την Αθήνα μια σίγουρη αναπτυξιακή προοπτική

Χρειάζεται πάνω από όλα ξεκάθαρη στρατηγική για να παίξει η Αθήνα τον κυρίαρχο και ηγετικό ρόλο που της αναλογεί δήλωσε η Όλγα Κεφαλογιάννη, μετά από συνάντησή της με τον δήμαρχο Αθηναίων.

Η υπεύθυνη του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Τουριστικής Ανάπτυξης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Ρεθύμνου, κα Όλγα Κεφαλογιάννη είχε στις 14 Σεπτεμβρίου συνάντηση με τον δήμαρχο Αθηναίων κ. Γιώργο Καμίνη.
Αμέσως μετά τη συνάντηση έκανε την ακόλουθη δήλωση:

“Συζητήσαμε όλα τα θέματα που αφορούν την τουριστική ανάπτυξη της Αθήνας, αλλά και ευρύτερα τα μεγάλα ζητήματα που απασχολούν την πρωτεύουσα. Αναφερθήκαμε σε όλους τους τουριστικούς τομείς στους οποίους η Αθήνα μπορεί να δώσει έμφαση, όπως είναι ο συνεδριακός τουρισμός και ο τουρισμός ‘city break’.

Παράλληλα, συζητήσαμε και τα σοβαρότατα ζητήματα που αφορούν το ιστορικό κέντρο της πρωτεύουσας, όπως είναι το κλείσιμο πολλών κεντρικών ξενοδοχείων, η εγκληματικότητα, η κατάσταση του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου, ο καθορισμός των χρήσεων γης, καθώς και το μείζoν ζήτημα των συνεχόμενων διαδηλώσεων, που νεκρώνουν την εμπορική δραστηριότητα της πόλης.

Η δική μας θέση είναι ότι ο τουρισμός μπορεί και πρέπει να αποτελέσει για την Αθήνα μια σταθερή και σίγουρη αναπτυξιακή προοπτική. Γι’αυτό χρειάζονται άμεσα υλοποιήσιμες και συγκεκριμένες προτάσεις και πάνω από όλα ξεκάθαρη στρατηγική. Με σαφείς στόχους και χρονοδιαγράμματα, για να μπορέσει τελικά η Αθήνα να παίξει τον κυρίαρχο και ηγετικό ρόλο που της αναλογεί”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024