Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΣημαντική η ελληνική συμμετοχή στη φετινή World Travel Market

Σημαντική η ελληνική συμμετοχή στη φετινή World Travel Market

Ο Υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος θα πραγματοποιεί από την Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2005 τριήμερη επίσκεψη στο Λονδίνο, με την ευκαιρία της διεξαγωγής της World Travel Market, της μεγαλύτερης τουριστικής έκθεσης στον κόσμο…

ΑΠΟΣΤΟΛΗ – ΛΟΝΔΙΝΟ – WTM 2005: Ο Υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος θα πραγματοποιεί από την Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2005 τριήμερη επίσκεψη στο Λονδίνο,<...>με την ευκαιρία της διεξαγωγής της World Travel Market, της μεγαλύτερης τουριστικής έκθεσης στον κόσμο.

Την Κυριακή το απόγευμα ο κ. Αβραμόπουλος παρέλαβε σε ειδική εκδήλωση, που διοργάνωσε -στο πλαίσιο της έκθεσης- ο Διεθνής Οργανισμός World Travel Awards, το 1ο Βραβείο «Εθνικού Οργανισμού Τουρισμού» της Ευρώπης, που φέτος απονέμεται στον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού (ΕΟΤ).

Ο Οργανισμός World Travel Awards, ο οποίος εδρεύει στο Λονδίνο, με βασικούς εταίρους το BBC World, την Παγκόσμια Τουριστική Έκθεση του Λονδίνου (WTM), το Visit Britain κ.ά., απονέμει κάθε χρόνο τα Βραβεία για τους καλύτερους Οργανισμούς και Επιχειρήσεις στον τομέα παροχής τουριστικών υπηρεσιών.

Την Τρίτη ο κ. Αβραμόπουλος θα είναι κεντρικός ομιλητής στο Forum, που διοργανώνουν το Υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης και ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού, σε συνεργασία με τις εφημερίδες Herald Tribune και New York Times, με θέμα τις τουριστικές επενδύσεις στην Ελλάδα. Πρόκειται για το πρώτο από τα δέκα Fora, που θα διοργανωθούν σε πρωτεύουσες μεγάλων χωρών του κόσμου, συνδυάζοντας την πρωτοβουλία αυτή με τη διοργάνωση διεθνών τουριστικών εκθέσεων, όπου η χώρα μας έχει πρωταγωνιστικό και αναβαθμισμένο ρόλο. (Λονδίνο 15 Νοεμβρίου, Νέο Δελχί 5 Δεκεμβρίου, Ντουμπάϊ 7 Δεκεμβρίου, Νέα Υόρκη 25 Φεβρουαρίου 2006, Βερολίνο 9 Μαρτίου 2006 , Παρίσι 16 Μαρτίου 2006, Μόσχα 23 Μαρτίου 2006, Πεκίνο 21 Απριλίου 2006, Κάιρο 5-7 Σεπτεμβρίου 2006).

Στις συναντήσεις αυτές, όπως έχει ήδη ανακοινωθεί από την International Herald Tribune, θα παρουσιαστεί στους δυνητικούς επενδυτές από ξένους και Έλληνες ειδικούς, η νέα πολιτική για τις τουριστικές επενδύσεις.

Κατά την παραμονή του στο Λονδίνο ο Υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης θα παραχωρήσει συνεντεύξεις σε διεθνή ειδησεογραφικά δίκτυα (CNN, BBC WORLD, Travel CHANNEL), ενώ θα έχει σημαντικές επαφές με tour operators και επενδυτές του τομέα του τουρισμού.

Ο κ. Αβραμόπουλος θα συνοδεύεται στο ταξίδι του από τον Υφυπουργό Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Αναστάσιο Λιάσκο, τον Πρόεδρο του ΕΟΤ κ. Αριστείδη Καλογερόπουλο-Στράτη και υπηρεσιακούς παράγοντες.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024