Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΔήμος Κω: Ανοδικές προβλέψεις και στρατηγικές συνεργασίες στην WTM
Εκθέσεις

Δήμος Κω: Ανοδικές προβλέψεις και στρατηγικές συνεργασίες στην WTM

Στη World Travel Market Λονδίνου, ο Δήμος Κω διαφημίζει τα τουριστικά πλεονεκτήματά του, ενώ προβλέπεται αύξηση 16% στον τουρισμό για το 2024. Παρουσιάσεις επικεντρώνονται στη βιωσιμότητα και τον ποδηλατικό τουρισμό, μιας και είναι Bike Friendly προορισμός.

Στην κορυφαία τουριστική έκθεση του Λονδίνου, World Travel Market, WTM ο Δήμος Κω αντιπροσωπεύεται απο την αντιδήμαρχο Τουρισμού, κ. Σέβη Βλάχου, και τον πρόεδρο της Κοινότητας Κω, κ. Κώστα Σουρασή.

Μετά τα ραντεβού της αντιδημάρχου με τουριστικά γραφεία και δημοσιογράφους, η κ. Σέβη Βλάχου δήλωσε την παγκόσμια σημασία της έκθεσης ως δείκτη των τουριστικών τάσεων και τη στενή συνεργασία με την Περιφέρεια ΝΑ. Επεσήμανε τη δυναμική αλληλεπίδραση των νησιών της Δωδεκανήσου, υπογραμμίζοντας τα συγκριτικά τους πλεονεκτήματα και την ικανότητα της περιοχής να καλύπτει τις υψηλότερες προσδοκίες των επισκεπτών.

Ο κ. Σουρασής ανέφερε την εξαιρετική ατμόσφαιρα στην έκθεση και τη σημαντική συμμετοχή τουριστικών φορέων. Η ατζέντα περιλαμβάνει συναντήσεις με τουριστικούς πράκτορες, με αναμενόμενη αύξηση του τουρισμού κατά 16% το 2024.

Τη Δεύτερη μέρα της έκθεσης το ενδιαφέρον όλων στράφηκε στον Μαραθώνιο για τη βιωσιμότητα του ελληνικού τουρισμού που διοργάνωσε ο ΕΟΤ. Ο Δήμος Κω παρουσίασε την πρόταση του για την προώθηση του ποδηλατκού τουρισμού με τίτλο “Kos a biker’s paradise” περιγράφοντας τα οικολογικά διαπιστευτήρια του σε δράσεις και υποδομές ως bike friendly προορισμός.

Ανάμεσα στις παρουσιάσεις ξεχώρισε η Κώα επιχειρηματίας Κάλια Δρόσου, που μίλησε για τη φάρμα στο ξενοδοχείο Oceanis και την επιτυχημένη σύνδεση του πρωτογενή τομέα με τον τουρισμό. Συνολικά ο μαραθώνιος περιελάμβανε 32 παρουσιάσεις με 7 από τα Δωδεκάνησα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024