Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΝέες προσθήκες Superior δωματίων στο Neptune Luxury Resort
Ξενοδοχεία

Νέες προσθήκες Superior δωματίων στο Neptune Luxury Resort

  • Neptune Luxury Resort

Το 5στερο ξενοδοχείο, για περισσότερα από 30 χρόνια,διοικείται από μια οικογένεια ανεξάρτητων ξενοδόχων και διαθέτει μια συλλογή από δωμάτια, διαμερίσματα και σουίτες που απευθύνονται σε όλες τις ανάγκες και τις συνθέσεις παρεών.

Το Neptune Luxury Resort στην Κω δημιουργεί νέα επίπεδα πολυτέλειας με την παρουσίαση των νέων Superior δίκλινων δωματίων που διαθέτουν ιδιωτική πισίνα. Κάθε δωμάτιο, εκτείνεται σε έκταση 30 τ.μ., ξεχωρίζοντας με την κομψή διακόσμηση και τις σύγχρονες ανέσεις που προσφέρει, υποδέχοντας ζευγάρια ή οικογένειες έως τριών ατόμων. Η ιδιωτική βεράντα οδηγεί σε μια αποκλειστική πισίνα 19 τ.μ., προσφέροντας χαλάρωση και ηρεμία. Τα νέα, ανακαινισμένα δωμάτια βρίσκονται σε ξεχωριστά μπανγκαλόου κοντά στην ολυμπιακών διαστάσεων πισίνα του ξενοδοχείου.

Το Neptune Luxury Resort έχει επενδύσει σημαντικά στην ανακαίνιση, ενισχύοντας την ενεργειακή απόδοση συνολικά και ενσωματώνοντας τα πιο σύγχρονα υλικά και τεχνολογίες. Η βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης ανταποκρίνεται όχι μόνο στις σύγχρονες προδιαγραφές, αλλά και στις αυξημένες απαιτήσεις για βιώσιμες πρακτικές. Επιπλέον, η χρήση των πιο σύγχρονων υλικών και τεχνολογιών ενισχύει τον υψηλό εξοπλισμό του θερέτρου.

Τα Superior Twin Rooms Private Pool παρέχουν μοντέρνα μπάνια, μπουρνούζια και προϊόντα περιποίησης της Clarins. Επιπλέον, διαθέτουν 43” HD τηλεόραση, ραδιόφωνο με ρολόι και φορτιστή USB, πίνακα σύνδεσης Media Hub, mini ψυγείο και μηχανή Nespresso.

Tέλος, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν πρωινό στο εστιατόριο “Osteria” ή στο κεντρικό εστιατόριο του ξενοδοχείου.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024